På trods af skuffede fans og spekulationer om, at det hele er et mediestunt, insisterer Joaquin Phoenix på, at han er seriøs omkring sin musik, og at det er det, han vil blive husket for, fremfor skuespillerkarrieren.

Phoenix fortæller også, at det var filmen “Walk the Line”, der for alvor satte karriereskiftet i gang: ”Jeg har altid elsket musik, men har aldrig rigtig spillet noget, og efter ‘Walk the Line’ lærte jeg at spille lidt guitar,” fortæller han.

”Jeg vil gerne have, at musikken taler for sig selv. Jeg tror aldrig, vi finder ud af årsagen – ‘Aha, det er derfor, han stoppede [som skuespiller], og det er derfor, han gør det her.’ Jeg forstår det ikke selv fuldt ud. Jeg har altid fulgt mit hjerte og gjort, hvad jeg følte var rigtigt,” siger Phoenix, der afviser, at ønsket om kommerciel anerkendelse skulle ligge bag:

”Jeg er ikke ude på at sælge plader… Jeg føler, at alt i mit liv har ledt op til dette punkt, og skuespillet føles pludselig ikke så vigtigt i mit liv længere.”

”Når jeg ser tilbage på mit liv, tror jeg, at skuespillet kun vil være en lille del af det, jeg lavede, og jeg tror, at musik vil udgøre størstedelen af mit liv,” afslutter Phoenix.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 chronaden 15 år siden

Yeye, right... :P
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#2 filmz-Bruce 15 år siden

R.I.P!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3 Bony 15 år siden

Det er snart kommet så langt ud, at det i sidste ende ville give bagslag hvis det hele viste sig at være et pr-stunt.
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#4 Mr. Smith 15 år siden

Så ham i den meget omtalte Letterman udsendelse, det var virkelig ærgeligt at se ham så langt væk, men Letterman var hellere ikke ligefrem god i den udsendelse.
Men jeg ville uden tvivl bakke manden op hvis hans musik var noget alá det som han lavede i Walk The Line.
Jeg selv stor Johnny Cash fan og må virkelig tage hatten af for Phoenix! Men hip-hop...
Gravatar

#5 Norrah 15 år siden

You can't not love the guy...

Glæder mig til det er overstået dog.
Så vi kan se det film projekt han arbejder på.
Gravatar

#6 BN 15 år siden

På med nogle mørke solbriller og hav en så aparte, lallet opførsel som muligt - så er du en potentiel musik-stjerne! hahaha

"Jeg vil gerne have, at musikken taler for sig selv."


Hvilken musik?

"Jeg er ikke ude på at sælge plader..."


Næh, det tror jeg fuldt ud på - eftersom han jo heller ikke har udgivet nogen eller annonceret at han snart går i studiet.

:-D
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#7 x marks the spot 15 år siden

Man kan vel bare håbe på, at det er ét stort "Borat"-pr-stunt for den dokumentar Casey Affleck vist har udtalt han vil lave om JP.
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#8 filmz-gofferoffer 15 år siden

En ægte musiker ville desuden tilbringe langt mere tid på rent faktisk at indspille og lave musik end at gå rundt og lave interviews hele tiden. Synes faktisk, det er ved at blive en anelse trættende at høre på ham. Hvis han var så sikker på sin musik, ville han udgive et eller andet.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#9 filmz-CInemads 15 år siden

Holder ligeså godt som da Michael Jordan ville spille Baseball
Gravatar

#10 ducktorwho 15 år siden

wgas?

Skriv ny kommentar: