Optagelserne til den kommende “Man of Steel”-fortsættelse går snart i gang, men filmen mangler stadig en skuespiller til skurkerollen, der i flere måneder har været rygtet til at være Lex Luthor – Supermans ærkefjende.

Se også: Officielt: Wonder Woman er fundet til “Man of Steel”-fortsættelsen.

Men ifølge rygtebørsen vil Warner Bros. gerne hyre Joaquin Phoenix til rollen. Phoenix nyder for tiden stor ros i USA for sin præstation i Spike Jonzes “Her”. Det er dog slet ikke sikkert, at Phoenix vil takke ja, hvis han bliver tilbudt rollen, da han bevidst har afslået roller i store mainstream-film de seneste år – deriblandt superheltefilmen “The Avengers”.

Desuden rapporterer The Hollywood Reporter, at manuskriptforfatteren Chris Terrio (“Operation Argo”) er i færd med at omskrive David Goyers manuskript.

“Man of Steel”-fortsættelsen instrueres ligeledes af Zack Snyder (“300”, “Watchmen”), og Henry Cavill spiller atter Superman, mens Ben Affleck spiller Batman. Filmen, der endnu ikke har nogen officiel titel, bliver p.t. kaldt “Batman vs. Superman” i pressen og får biografpremiere i juli 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (37)
Gravatar

#1 the_paki_don 8 år siden

Jeg var ellers også med på en Bryan Cranston, men Phoenix som skurk kunne også være super godt!

Han var da rimelig fabelagtig i Gladiator. :)
Gravatar

#2 Shadow_Dude 8 år siden

Jeg tror også at han ville super god som Lex Luthor og skurk generelt.. Jeg har dog lidt svært ved at forestille mig ham som skaldet..
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"
Gravatar

#3 Nagash 8 år siden

Han ville være super som skurk.. Men ved sgu ikke rigtig om jeg vil bryde mig om Lex Luthor med hareskår? Lex er jo skaldet og tætbarberet. Tror sgu ikke jeg ville kunne lade være med, at fokusere på det. Det har intet med personen at gøre. Han er en fantastisk skuespiller, men han ville ikke kunne spille så ikonisk en rolle, uden at hive mig ud af historien, hver gang jeg ser ham.
Gravatar

#4 Driver 8 år siden

Gene Hackmans Lex Luthor render da rundt med paryk i store dele af den gamle Superman. Desuden kan det jo være, at det er en ung udgave af Lex Luthor, vi får se, hvor man måske godt kunne forestille sig, at han har hår.

Under alle omstændigheder, ville det være fedt med Phoenix, men jeg kan sgu godt forstå, at han fra et kunstnerisk perspektiv sagde nej til Avengers. Kunne godt forestille mig, at han gjorde det samme med denne.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#5 Quantom 8 år siden

Nej da. Vi skal have den rimende jim carrey tilbage i rollen som Gækkeren.
Gravatar

#6 Nagash 8 år siden

#4 Lex mister sit hår som barn, så uanset hvor ung Lex skulle forestille at være, så vil Phoenix være for gammel til, at spille ham i en alder, hvor han havde hår.
Gravatar

#7 Mikkel Abel 8 år siden

Er sikker på at ville gøre det godt, håber dog ikke det bliver ham. I min verden er han bare slet ikke en blockbuster-skuespiller.
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#8 Driver 8 år siden

Nagash (6) skrev:
#4 Lex mister sit hår som barn, så uanset hvor ung Lex skulle forestille at være, så vil Phoenix være for gammel til, at spille ham i en alder, hvor han havde hår.

Nu behøver man jo ikke at følge originalen til punkt og prikke. Lidt af det beviste de da i Man of Steel, at de ikke har til hensigt om 100% at gøre.

Man kan da også bare smide et styk hudfarvet gummi om låget på ham. Voila, problem solved.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#9 Nagash 8 år siden

Ja, men så er det jo ikke Phoenix længere. Uden hans hareskår, så er han jo ikke som jeg husker ham :)
Gravatar

#10 Mister Marvel 8 år siden

det hedder læbe gane spalte .
„Be who you want to be, not what others wants to see.``

Skriv ny kommentar: