Star Wars Duel of the Fates John Boyega / Filmz.dk

John Boyega kommenterer Colin Trevorrows “Star Wars 9”


Star Wars-stjernen John Boyega roser kasseret instruktørs visioner for “Episode IX”.

Sidste år var der premiere på “The Rise of Skywalker” – også kendt som “Episode IX”, der blev instrueret af J. J. Abrams.

Men oprindeligt var det planen, at Colin Trevorrow skulle stå bag afslutningen på ‘The Skywalker Saga’ med filmen “Duel of the Fates” – men det var før, at Trevorrow blev fyret.

Siden er en række concept-billeder og plot-oplysninger kommet frem om “Duel of the Fates”.

Nu kommenterer John Boyega på “Duel of the Fates” og særligt et billede, hvor Finn er i front for et oprør:

”Det billede af Finn med det blå flag, og du har AT-AT’erne på linje, og stormtrooperne tager deres hjelme af. Det ville have været vildt!” siger Boyega til Yahoo.

Læs også ‘Star Wars-rekonstruktion af skrottet “Duel of the Fates”‘.

Her ville Finn samle tidligere stormtroopers, der havde gemt sig i Jedi-templet, for at kæmpe imod First Order.



Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 dundas 1 måned siden

Svag(dårlig) skuespiller temmelig tæt på at blive endnu en JarJar karakter og som ikke er tilfreds med manglende omtale og screentid i SW serien. Heldigvis er den færdig og vi slipper forhåbentligt for at se ham i yderligere film i det univers.
Gravatar

#2 Geekalot 1 måned siden

#1 du skriver der bedre en jeg ville kunne :)
Gravatar

#3 gladiator 1 måned siden

#1 - enig langt hen af vejen. Dog ikke så tæt på Jar Jar, i min optik :-D
Grundlæggende ramte J.J. Abrams og Disney ikke særlig meget plet med de nye castings.
Oscar Isaac var for mig næsten den værste af dem. Han virkede over-spillet, og leverede de typiske SW one liners ret elendigt.

Jeg synes at Daisy Ridley og Adam Driver voksede i rollerne, og havde en vis charme, som Mark, Harrison og Carrie Fischer.
Gravatar

#4 Johnny42 1 måned siden

Jeg synes meget af Finns historie i Trevorrows manuskript til IX minder om eller en kopi af meget af hans historie i episode VIII. Episode IX har aldrig skullet handle om ham. Hvis man skulle have gjort noget bedre for hans karakter skulle det ske i VIII. Her kunne man passende fjerne hele Canto Bight og indsætte nogle af ideerne fra Trovorrows ideer til IX. Det kommer dog ikke til at ske.

Men jeg har ikke noget mod at se mere til ham. Og der kan de faktisk også godt bruge nogle af Trevorrows ideer.
Gravatar

#5 BlackJesus 4 uger siden

Synes nu alt casting var ringe især de 2 hovedpersoner. Og de gamle skuespiller blev udstillet og præsenteret på en forkert måde. Kun Harrison Ford der ikke var helt væk, men han er så også den eneste rigtige skuespiller i filmen. Det hjælper heller ikke på castingen at deres karakterer og indbyrdes forhold bliver ændret fra film til film.

Disney lavede det rod man kunne forvente! Den største fejl var nok at man var så grådig at man ville have en Star Wars film hvert år og hvert andet år med den oprindelig historie. Hvis man ser på tidligere trilogier er der først fremmest en rød tråd, som Disney ikke ville have, Derefter giver man den tid en historie og optagelser har brug for.
Gravatar

#6 BlackJesus 4 uger siden

Den største synder er faktisk George Lucas. At han sælger Lucas Film til Disney.
Gravatar

#7 mrkuro 4 uger siden

For mig var mange af skuespillerne helt off, fejl castet og stortset alle fra castet var udsat for virkelig dårligt skrevet dialoger og scener. Daisy Ridley er en virkelig dårlig fysisk skuespiller og levere replikkerne totalt overfladisk / utroværdigt. Domhnall Gleeson var total stereotyp og overspillede konstant. Laura Dern havde også virkelig en dårlig performance, mest fordi rollen’s motiv gav hat mening. Benicio Del Toro passed overhovedet ikke til sin rolle og var helt væk. Kelly Marie Tran ja hun var dårlig, men ikke så dårlig at hun havde fortjent alle de sviner hun fik på nettet, hendes rolle var bare ligegyldig. Oscar issac og John Boyega overspillede generalt men de havde da en vis energi og charme. Carrie fisher syntes jeg var hæmmet meget af sin begrænset Mimik og det var tydeligt hun var lidt rusten mht skuespillet, men hun spilled rollen sentimentalt og det fungerede da til tider rigtig godt. Mark hamill havde ikke nogen mulighed for at lave skuespil, da han’s rolle var total laterlig. Anthony Daniels blev meget lidt brugt men leveret hvad der var at arbejde med. højde punkterne for mig var klart Harrison Ford og Adam driver’s 2 scener sammen. Richard E. Grant og Ian McDiarmid var klart filmenes bedst skurke selv med deres meget begrænset screen time. Lupita Nyong'o, Billy Dee Williams, Joonas Suotamo, Gwendoline Christie og Andy Serkis har jeg ikke rigtig nogen holdninger til da deres roller simpelthen var overflødig og spildt. Star Wars ep 7-9 burde ikke havde været lavet længere er den ikke.
Gravatar

#8 Skak2000 4 uger siden

#1
JarJar er da en meget bedre karakter. Der får smilet frem en gang imellem.

Skriv ny kommentar: