Skuespilleren har tidligere tillkendegivet sin utilfredshed med franchisen.

Da der i april blev annonceret nye “Star Wars“-film og serier, blev Daisy Ridley annonceret som en tilbagevendende protagonist i rollen som Jedi’en Rey. Ridley skal spille hovedrollen i en kommende “Star Wars”-film instrueret af Sharmeen Obaid-Chinoy.

Nu har John Boyega, som blev en del af “Star Wars”-universet i 2015’s “Star Wars: The Force Awakens”, åbnet op om sin interesse for at vende tilbage. Faktisk har han udtalt, i et interview med TechRadar: “Jeg er åben over for alle muligheder og manuskripter, der er fornøjelige, har et godt cast tilknyttet og en fantastisk instruktør. Så ja, jeg er åben over for alle muligheder”. Spekulationerne om Boyegas tilbagevenden har været i vækst siden annonceringen om Ridleys tilbagevenden til franchisen. Rey og Boyegas karakter Finn dannede et stærkt bånd i “Star Wars: The Force Awakens”.

I interviewet fortæller Boyega også, at han har fundet fred oven på sine tidligere frustrationer om franchisen. I september 2020 fortalte han om sine oplevelser med forskelsbehandling pga. hudfarve på settet af “Star Wars”. Som eksempel nævner han, hvordan markedsføringen af filmene præsenterede Finn som en væsentlig del af de nye “Star Wars”-film. I virkeligheden blev Finn hurtigt sidestillet. Boyega kunne også berette om, at kollega Kelly Marie Tran oplevede samme forskelsbehandling.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 7 måneder siden

Yep, træk race-kortet, og indtag offer rollen, hvis det ikke lige går som man håber...
...sandheden er, at den figur var helt malplaceret i det univers, og det indså man efter 'The Force Awakens' og derfor blev figuren (og, ikke ham) skrevet ud af historien.
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#2 Reborn Sith 7 måneder siden

#1 Hvad mener du med malplaceret? Han er fra Imperiet, indser hvad han gør er forkert og vælger at kæmpe på den anden side. Det er jo set før i Star Wars at folk afhopper, også folk langt oppe i rækkerne.
It's all good man. Saul Goodman

Skriv ny kommentar: