De overlevede John Carpenters horror-klassiker fra 1978 — kan de gøre det samme 40 år senere?

Michael Myers er tilbage fra, hvad Laurie Strode og hendes familie var sikre på, var den visse død. Den sidste trailer til “Halloween Kills” viser endnu engang, at Michael Myers’ halloween er langt fra færdig, og vi kan forvente at se mange flere ofre i filmen, som Carpenter selv har kaldt ‘den ultimative slasher’.

Denne gang er det dog ikke kun familien Strode mod ‘The Shape’. Familien samler nemlig en gruppe af de overlevende fra Myers’ første blodbad i kampen mod monstret, og inspirerer ligeledes hele den lille by Haddonfield til at gå på jagt.

Jamie Lee Curtis er selvfølgelig tilbage som sin ikoniske karakter, Laurie Strode, mens Judy Greer og Andi Matichak er tilbage som hhv. Lauries datter, Karen, og barnebarn, Allyson.

Instruktør David Gordon Green, der også instruerede “Halloween” (2018), har formået at samle både Kyle Richards og Nancy Stephens fra 1978-originalen, mens flere karakterer fra den film genintroduceres — dog med andre skuespillere i rollerne.

Du kan læse vores anmeldelse af “Halloween” (2018) her.

Carpenter, der ikke kun instruerede, men også komponerede originalens “Halloween”-soundtrack, er endnu engang tilbage som komponist, så vi kan med garanti se frem til masser af myrekryb og nervøse trækninger, når de ikoniske klavertoner begynder at spille.

“Halloween Kills” får dansk premiere den 14. oktober.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 The one is back 2 år siden

Der er intet nyt under solen efter 40 år Jeg husker Engang jeg lavede en historie der foregår efter nummer 8 af film Pinhead skulle være med fra Hellraiser og Matt Cordell fra Maniac Cop ser i det ville have været underholdende det her Det er jo bare en gentagelse af gentagelse af gentagelse Der er ikke noget nyt under solen
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

Håber på lidt mere fra bifigurerne, barn og barnebarn kan jeg nærmest ikke huske, og sidehistorien med de to journalister kunne have været interessant men
de blev hurtigt nakket

Skriv ny kommentar: