LA Times kan fremvise et nyt billede fra “Terminator Salvation”. Billedet, der viser John Connor (Christian Bale) i en af Skynets Terminator-fabrikker, kan ses i galleriet.

Filmen udspiller sig i det nu postapokalyptiske Los Angeles, efter at det maskinstyrede atomholocaust har udslettet størstedelen af menneskeheden.

Den nu voksne John Connor må påtage sig opgaven at lede den resterende menneskehed i et oprør mod maskinernes overmagt, men hans forudsete fremtid som den nye frelser lader til at blive påvirket ved et møde med en mystisk fremmede ved navn Marcus, som sammen med Connor må afsløre Skynets planer.

Publikum får mulighed for at opleve det futuristiske oprør mod Skynet, når “Terminator Salvation” får dansk premiere 5. juni 2009.


Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Christian Voldborg 11 år siden

Bliver så nice.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#2 Christian Voldborg 11 år siden

Nogen der ved om Christian Bale bliver nomineret til diverse priser for sin præstation i denne? Har lige læst om hans kollegas seneste nominering for rollen som Mr. J.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#3 filmz-Horror Boy 11 år siden

Bliver så nice at se denne film,
hvis bare folk ikke samliner dem med de andre 3 film,
da jeg ikke ser det som nr. 4 men som en ny start,
der ikke nødvendigvis skal have set de andre 3 film
One, Two, Freddys comeing for you!
Gravatar

#4 Michael Andersen 11 år siden

#2 Det ligner Christian Bale på autopilot, så det tror jeg ikke.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#5 Åkepool 11 år siden

#2 - Den har først USA premiere 22. maj tror jeg og den er ikke færdiglavet endnu, så det er nok lidt tidligt at snakke om priser til ham eller filmen, som iøvrigt nok ikke lige lægger sig forrest i feltet til andre priser end Peoples choice awards og MTV movie awards, medmindre vi snakker tekniske priser.
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#6 PredatorX 11 år siden

#3

Det bliver lidt svært ikke at sammenligne dem.. Det er jo trods alt en terminator film uanset hvordan du vender og drejer det.

#4

Heldigvis er Bale på autopilot stadig en pænt habil skuespiller.. Men som folk skrev i en anden tråd, skal han nok til at passe lidt på.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#7 filmz-ab 11 år siden

Jeg vil dog sige, at selvom Bale den senere tid har medvirket i nogle blockbusters, så har der været tale om så gode film af høj kvali. Så det må han da blive ved. Jeg ved så ikk hvordan Terminator ender, jeg har dog mine forbehold. Dog kan Bale opleves i Manns nye film Public Enemies, og Joe Carnhan's nye Killing Pablo.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#8 filmz-Raul1001 11 år siden

Jeg ved at Christian Bale ikke ville have sagt ja til rollen, som John Conner. Hvis ikke han havde tillid til filmen. også er han en af verdens bedste skuespillere, synes jeg.
Gravatar

#9 filmz-Raul1001 11 år siden

Synes Terminatorne på billedet lige noget plastik møg :(
Gravatar

#10 Åkepool 11 år siden

#9 - Pas på du ikke siger det så de kan høre det ;)
So, at last we meet for the first time for the last time.

Skriv ny kommentar: