John Lithgow er blevet føjet til rollelisten på 20th Century Fox’ “Rise of the Apes”, prequel/reboot-filmen til deres klassiske franchise om “Abernes planet”.

James Franco ses i hovedrollen som en videnskabsmand, der i nutidens San Francisco forsøger at kurere Alzheimers, som har ramt hans far. Han arbejder med aber for at skabe en godartet virus, der kan trænge ind i hjernevævet og genskabe funktionaliteten.

Efter at hans forskning bliver lukket ned, sidder han tilbage med kun én chimpanse – den intelligente Caesar, hvis intelligens bliver nøglen til primaternes oprør mod menneskeheden.

På rollelisten finder man allerede Frieda Pinto, som en primatolog, der arbejder i samme laboratorium som Francos karakter.

Lithgow skal efter sigende påtage sig rollen som faderen til Francos rolle.

Se også: Freida Pinto og Don Cheadle tilbudt roller i “Abernes planet”-prequel.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Stensgaard 10 år siden

Fremragende skuespiller, så jo mere screen time med med ham jo bedre. Synes han har været undervurderet i årevis, så kom nu Lithgow og få et sent men ordentligt gennembrud..
Gravatar

#2 simonselvfed 10 år siden

Problemet for mig med Lithgow er, at han er alt for teatralsk i hans skuespil. Han er næsten 100% fantastisk på en scene og kan garanteret give Branagh kamp til stregen i Shakespeare, men når det kommer til film, så ville det klæde ham rigtigt meget ikke at være over tydelig i hans mimik og artikulation... Hvis du spørger mig :-)
"One gay beer for me gay friend and one normal beer fer me, because I'm normal." - In Bruges
Gravatar

#3 MOVIE1000 10 år siden

Jeg synes at dette projekt bliver mere og mere interessant. også selvom der er CGI aber
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: