Den nyeste trailer til “The Continental” teaser et actionfyldt ophold på “John Wick”-universets ikoniske lejemorderhotel.

Vi har efterhånden besøgt The Continental nok gange til at kunne kalde os selv stamgæster, men der er stadig masser af ting, vi ikke ved om hotellet, som i “John Wick”-filmene bestyres af Ian McShanes karismatiske ejer Winston Scott.

Derfor får vi den fra den 22. september til den 6. oktober miniserien “The Continental”, der skruer tiden tilbage til 70’ernes New York City. Her følger vi en ung Winston, spillet af “Ambulance”-skuespiller Colin Woodell, der må navigere den mystiske lejemorderunderverden i forsøget på at overtage magten over hotellet.

Hvor vi sjældent har set McShanes Winston i nogen form for action, er der ingen tvivl om, at hans yngre selv, spillet af “Ambulance”-skuespiller Colin Woodell, er mere end kompetent inden for kampsport og ildkampe.

Af velkendte karakterer finder vi også hotellets portner, Charon, der i filmene blev spillet af Lance Reddick. Mel Gibson kan ses i rollen som The Continentals ejer, Cormac.

Læs også: “Første udgave af ‘John Wick: Chapter 4’ varede knap 4 timer”

Miniserien er den første udvidelse af “John Wick”-universet, som indtil nu har set Keanu Reeves skyde sig igennem fire fantastiske actionfilm på det store lærred. Endnu en spinoff er dog på vej. Spillefilmen “Ballerina” med “Blade Runner 2049”-stjernen Ana de Armas i hovedrollen får nemlig premiere næste sommer.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Daldorph 6 måneder siden

"bestyres af Ian McKellens karismatiske ejer Winston Scott" vil det sige at Gandalf var med? Er det en slags crossover? :-)

Skriv ny kommentar: