Prime Video får æren af at lægge hus til “John Wick”-prequel-serien “The Continental”.

Den tre episoder lange serie får egentlig først og fremmest premiere i USA på den amerikanske streamingtjeneste Peacock, men uden for det nordamerikanske lands grænser, er det dog ikke tilfældet.

Ifølge Deadline har Lionsgate Television nemlig slået sig sammen med Prime Video i alle andre områder end USA, Israel og de mellemøstlige lande. Dermed betyder det altså, at vi får prequel-serien at se på Amazon-streamingtjenesten herhjemme.

“The Contintal” fortæller historien om lejemorderhotellet, der lægger navn til showet, og som har spillet en væsentlig rolle i alle tre “John Wick”-film. I serien, der foregår i 70’erne, følger vi Colin Woodell (“The Flight Attendant”) som hotellets kommende bestyrer Winston Scott, der har sat sig for øje at overtage kontrollen af det mægtige hotel.

Sammen med Woodell kan vi se Ayomide Adegun (“The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes”), der spiller en ung Charon – rollen spillet af Lance Reddick i filmene. Derudover optræder blandt andre også Peter Greene (“Pulp Fiction”), Ben Robson (“Vikings”), Hubert Point-Du Jour (“The Good Lord Bird”) og ikke mindst Mel Gibson (“Braveheart”).

Ian McShane, der spiller Winston i filmene, kan inden længe ses tilbage i rollen, når “John Wick: Chapter 4” får premiere den 23. marts næste år.

Læs også: “‘John Wick’-instruktør Chad Stahelski skal instruere lejemorderfilmen ‘Shibumi'”

“The Continental” forventes også at få premiere i løbet af næste år, men hvornår ved vi desværre ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: