Chad Stahelskis fuldstændig fantastiske sans for actionsekvenser får lov til at komme til udtryk i en ny lejemorderfilm.

Den tidligere stuntmand er blevet en umådeligt eftertragtet instruktør efter at have stået bag de tre hidtidige “John Wick”-film. Ikke kun har han et fjerde kapitel i Keanu Reeves-franchisen på vej, men Stahelski skal blandt andet også instruere et “Highlander”-reboot, en filmadaptation af videospillet “Ghost of Tsushima” og nu også Warner Bros.-filmen “Shibumi”, som han indtil nu har været tilkoblet som producer. Det rapporterer Deadline.

Læs også: “Instruktør bag ‘Ghost of Tsushima’-adaptation vil lave filmen på japansk”

“Shibumi” er baseret på Trevanians (aka Rodney William Whitaker) bog af samme navn fra 1979 og følger Nicholai Hel, der vokser op i Japan og er ekspert i Naked/Kill-teknikken, hvor man træner i at dræbe gennem brug af ordinære objekter. Hel bliver en af verdens bedst betalte og mest dødelige lejemordere, og bogen fortæller historien om kampen mellem ham og the Mother Company, en konspiration af energivirksomheder, der i hemmelighed kontrollerer en stor del af den vestlige verden.

Stahelski producerer gennem sit produktionsselskab 87Eleven Entertainment. Rollen som manuskriptforfatter overlader han dog til Matthew Orton, der har skrevet “Operation Finale” og en enkelt episode af Marvel-serien “Moon Knight”.

Du kan læse vores anmeldelse af Moon Knight lige her.

Hvornår vi kan forvente at se “Shibumi”, ved vi ikke. Vi kan dog glæde os til masser af Stahelski-action i “John Wick: Chapter 4”, der får premiere den 23. mart 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: