Joaquin Phoenix kan snart begynde at finde ansigtsmalingen frem igen – “Joker 2” er nemlig undervejs.

Nyheden kommer fra instruktør Todd Phillips, der på sin instagram afslørede et billede af en rød manuskriptforside med titlen “Joker: Folie á Deux”. Om titlen er en arbejdstitel, eller om det er den, vi skal forvente at se på plakaterne, når filmen begynder at spille i biograferne, ved vi ikke.

Folie á Deux, som er fransk og betyder ‘tos vanvid’, er betegnelsen for en sindssyge, der overføres fra én person til en anden gennem psykisk påvirkning. Selvom titlen kan kan tolkes på mange måder, virker to fortolkninger umiddelbart oplagte. Den ene er inklusionen af en hvis Dr. Harleen Quinzel, der påvirkes af Joker til at blive den utilregnelige Harley Quinn, mens den anden er, at Gothams borgere påvirkes og inspireres af Phoenix’ klovn, ligesom vi så det i 1’eren.

Udover at give os filmtitlen, viser manuskriptet os også, at Phillips endnu engang har slået sig sammen med forfatter Scott Silver. De to stod sammen bag den første film, der er den bedst indtjenende R-ratede film i historien.

“Joker” endte også med at blive nomineret til hele 11 Oscars, hvoraf Phoenix vandt sin første for sin optræden som Arthur Fleck. Skuespilleren er også med på et billede i Phillips’ opslag og må forventes at vende tilbage til rollen.

Selvom “Joker” kom ud i 2019, har vi allerede kunnet se en ny fortolkning af den ikoniske klovn blot tre år efter. Barry Keoghan spillede nemlig en noget mere makaber udgave af karakteren i Matt Reeves’ “The Batman”, som du kan læse vores anmeldelse af lige her.

Læs også: “Slettet ‘The Batman’-scene giver os den nye, creepy Joker”

Hvornår vi kan forvente at se “Joker”-fortsættelsen, ved vi endnu ikke.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 [ikke godkendt bruger] 1 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
Gravatar

#2 Squeszh 1 år siden

Jeeesus christ hvor sejler grammatikken i denne historie...
Gravatar

#3 The Man With a Lot Of Names 1 år siden

Håber de har fundet ud af noget godt, for Joker behøver ingen efterfølger og det det er kun positivt.

Skriv ny kommentar: