Instruktøren Jon Favreau er blevet hyret til at stå bag kameraet på DreamWorks/Universals længe planlagte sci-fi-westeren “Cowboys & Aliens”, der allerede har Robert Downey Jr. i hovedrollen.

Projektet vil derfor markere tredje gang, at Favreau og Downey Jr. slår pjalterne sammen. Favreau står nemlig bag “Iron Man” og dens kommende fortsættelse “Iron Man 2”. Angiveligt vil “Cowboys & Aliens” blive Favreaus næste projekt, når han er færdig med opfølgeren på eventyret om den panserklædte Marvel-helt.

“Cowboys & Aliens”, der bygger over en tegneserie af Fred Van Lente og Andrew, udspiller sig i Arizona i 1800-tallet, hvor en fejde mellem cowboys og Apache-indianere bliver afbrudt af et udenjordisk rumskib, der nødlander på stedet. Lederen af rumvæsenerne sætter sig for at tæmme det vilde vesten og gøre alle til slaver, og de stridende cowboys og indianere må nu lægge deres uenigheder til side for sammen at bekæmpe truslen udefra.

Downey Jr. er udset til rollen som en tidligere Union Army-revolvermand ved navn Zeke Jackson.

Gennem de seneste år har flere manusforfattere været inde over projektet, hvor den seneste version er blevet skrevet af Alex Kurtzman og Roberto Orci sammen med “Lost”-medskaberen Damon Lindelof.

Se også: Robert Downey sadler op til “Cowboys and Aliens”Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 KayOzz 13 år siden

Man kan jo næsten ikke lade være med at glæde sig til den kommer.. Lyder ikke dårlig.
Gravatar

#2 Lord Beef Jerky 13 år siden

Åhr for sej!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#3 The Dark Knight 13 år siden

hehe, langt ude :)
Gravatar

#4 lasse78 13 år siden

THAT IS F***** BAD ASS!!! #3 Det er ikke langt ude, DET ER PÅ TIDE!!! ;D
http://lasseelkjaer.dk/

Skriv ny kommentar: