Spider Man Far From Home multi-verse Mysterio Elementals / Filmz.dk

Jon Watts afslører: “Spider-Man 2”-truslen kommer fra nyt Multi-verse


“Spider-Man: Far From Home”-instruktør Jon Watts afslører mere om det nye MCU Multiverse.

Med den nye “Spider-Man: Far From Home”-trailer blev det afsløret, at tiden efter “Avengers: Endgame” byder på andre dimensioner i Marvel Cinematic Universe – læs om det her.

I traileren står det også klart, at Spider-Man skal forholde sig til den mystiske Mysterio, der bekæmper nogle væsener, som hedder The Elementals.

Begge er langt hjemmefra, de de hører til i anden dimension:

”De er begge fra den samme form for parallelle dimension, ja,” siger Jon Watts til Fandango.

Dermed er MCU-fremtiden åben for flere sammenstød på tværs af universer og dimensioner, hvilket passer godt med virkelighedens verden, hvor Marvel Studios efter Disneys køb af Fox får rettighederne til andre Marvel-universer i form af X-Men, Fantastic Four og Deadpool.

“Spider-Man: Far From Home” får premiere d. 2. juli.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 KE!Z 1 år siden

Hvis de har en plan som de havde med de første 22 film er det fint med mig....
Kingslayer.....
Gravatar

#2 redbeat 1 år siden

KE!Z (1) skrev:
Hvis de har en plan som de havde med de første 22 film er det fint med mig....

Enig.. Sjældent er der set SÅ langt fremad i et film univers.. Eneste anke er dog at det er "lidt" vigtigt at se ALLE filmene i rækkefølge, for at få forståelsen for hvad, hvem og hvorfor..

Min tanke er lidt, at nu er det set at det er muligt, men personligt er jeg i tvivl om de kan køre den samme model igen, så måske det var en idé at gøre det kortere, såsom over 10-12 film, for at kunne blive ved at præsentere nye ideer..
Og med inklusionen af Disney+ hvor der kommer serier, som bløder over i filmene og omvendt, så kan det godt blive en smule kringlet at følge med..

Skriv ny kommentar: