Ny “Spider-Man: Far From Home”-trailer afslører afgørende nyt om MCU-fremtiden.

Der er afgørende nyt om fremtidens Marvel Cinematic Universe i dagens trailer til “Spider-Man: Far From Home” – se den her.

For præcis som i den animerede “Spider-Man: Into the Spider-Verse” så introducerer MCU nu et decideret ‘multi-verse’ med flere dimensioner.

I traileren præsenteres Jake Gyllenhaals Mysterio-karakter nemlig under navnet Quentin Beck – og han er fra Jorden, men ikke vores udgave af planeten.

Nick Fury forklarer, at ‘the snap’ – Thanos’ knips i “Infinity War” – skabte et multiverse med parallelle dimensioner.

Den idé er ikke ny i Marvel Comics-sammenhæng. Her introducerede man i første gang i 1983 begrebet ‘Earth-616’ – termen for den oprindelige udgave af Jorden i en verden med flere dimensioner.

“Spider-Man: Far From Home” får dansk premiere d. 2. juli.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 HighFlyer15 1 år siden

Oooh, det åbner op for at Captain Marvel kan få lov til at holde sig væk så længe hun har lyst til. Hun lader virkelig ikke til at gide være omkring jorden alligevel når der er problemer. Så hiv en ny Captain Marvel ind gennem multiverset :D
Gravatar

#2 Frøsnapper 1 år siden

Øøh, skrev I lige den spoiler/afsløring som Tom Holland advarede imod i jeres overskrift???
Gravatar

#3 Mejse 1 år siden

#2 nej det er ikke den spoiler han advarer imod :)
Gravatar

#4 Frøsnapper 1 år siden

Ok. Jeg holder mig generelt fra trailers til film som jeg ved at jeg skal se, så jeg ved så lidt som muligt, når jeg ser filmen. Så jeg ville foretrække at der ikke bliver skrevet trailer-afsløringer i overskrifter her på Filmz. Men godt at vide at det i det mindste ikke er den spoiler han har advaret imod.
Gravatar

#5 Mejse 1 år siden

#4 det er så helt fair kan jeg sagtens forstå....men det er en spoiler for endgame han advarer imod ikke for spiderman :)
Gravatar

#6 Alex- 1 år siden

Tja Mysterio er jo en rigtig luskebuks, så han snyder dem sikkert. Parallelle dimensioner eksisterer nok, men tror næppe han kommer fra en anden.

Skriv ny kommentar: