Jonah Hill har fundet sit næste spillefilmsprojekt, og han har skaffet sig noget af en stjerne i hovedrollen.

“Superbad”-stjernen gør sig klar til “Outcome”, sin blot anden spillefilm som instruktør, og med sig har han “The Matrix”-ikonet Keanu Reeves. Det rapporterer Deadline. Hvad filmen handler om, og hvilken rolle Reeves skal spille, ved vi ikke endnu.

Vi ved dog, at Hill har skrevet filmen i samarbejde med forfatterdebutanten Ezra Woods.

Der er endnu ingen distributør tilkoblet projektet, men med både Hill og Reeves tilkoblet har flere store studier og streamingtjenester allerede peget deres sigtekorn på filmen.

Med tilføjelsen af “Outcome” begynder Reeves efterhånden at have et noget proppet program hen over de næste år. Udover hans kommende “John Wick: Chapter 4” og dens planlagte fortsættelse har han nemlig også spinoff-filmen “Ballerina” på vej. Derudover skal han også lede an i en adaptation af tegneserien “BRZRKR”, som han selv har skrevet i samarbejde med Matt Kindt, og ikke mindst vender han tilbage til DC-karakteren John Constantine i Francis Lawrences “Constantine 2”.

Læs også: “Keanu Reeves er back in business i intens og betagende ‘John Wick: Chapter 4’-trailer”

Hill har indtil nu kun instrueret én anden spillefilm, “Mid90s”, mens hans første dokumentarfilm, “Stutz”, fik premiere på Netflix tidligere i denne uge.

Hvornår vi kan forvente at se “Outcome”, står uklart.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: