20th Century Studios har fundet skuespilleren, der skal lede det næste kapitel i “Alien”-franchisen an.

Det unge “Bad Times at the El Royale”-stjerneskud Cailee Spaeny er ifølge Deadline i forhandlinger om at skulle stå i spotlightet i Fede Alvarez’ kommende “Alien”-film.

Hvem Spaeny spiller, står ikke klart, og der er da heller ikke særligt mange detaljer om den kommende film, udover at den endnu engang vil have de monstrøse Xenomorphs i centrum.

“Alien”-instruktør Ridley Scotts produktionsselskab Scott Free producerer filmen, som er baseret på et pitch af Alvarez.

Alvarez’ “Alien”-film bliver en Hulu Original og får altså som den første film i franchisen ikke – med mindre noget skulle ændre sig i mellemtiden – premiere i biograferne.

Filmen får altså en behandling, der i høj grad minder om Dan Trachtenbergs intense “Predator”-prequel “Prey”, som fik premiere i august i år. “Alien” og “Predator”-filmserierne har flere gange tidligere krydset klinger, så det er på sin vis passende, at de også oplever samme skæbne, når det kommer til deres filmiske fremtid.

Du kan læse vores anmeldelse af “Prey” lige her.

20th Century Studios sigter efter at begynde produktion i begyndelsen af 2023. Den stadig titelløse “Alien”-film har dog endnu ikke nogen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: