Som bekendt er det Ben Affleck, der har fået rollen som Batman i Zack Snyders kommende “Batman vs. Superman”. En af de skuespillere, flere havde udset sig til rollen, var den ældre Josh Brolin, og nu kan “No Country For Old Men”-stjernen så bekræfte, at han var meget tæt på at få rollen.

Se også: Ben Affleck er den nye Batman!

Josh Brolin fortæller, at han og instruktøren Zack Snyder havde flere samtaler om rollen som Batman. Dog fandt de frem til flere ulemper, der gjorde, at Brolin ikke endte med at få rollen. Hvilke ulemper, der er tale om, kommer Brolin dog ikke ind på. I interviewet kommenterer han til gengæld den massive kritik, som valget af Ben Affleck har udløst. Brolin mener, det er mangel på respekt at kommentere med diverse skældsord på internettet, og at folk glemmer, at der er tale om en person med følelser.

Selvom Josh Brolin ikke vil kunne ses i Zack Snyders kommende superheltefilm, så kan man glæde sig over en rolleliste bestående af Ben Affleck som Batman, Henry Cavill som Superman, Gal Gadot som Wonder Woman og andre prominente navne som Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Amy Adams og Laurence Fishburne. “Superman vs. Batman” får premiere i USA den 6. maj i 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 the_paki_don 8 år siden

Jeg synes, at det er sødt, at Brolin hjælper Affleck og helt enig. Affleck er et menneske med følelser.

Det er dog blot hans generelle mangel på at vise disse følelser overbevisende på film, der gør, at vi mennesker (også med følelser) blev kede af det.

Brolin ville have været spændende som Batman... Men nu vil jeg sgu alligevel gerne se Affleck trække i kostumet. Om ikke andet så kan det måske hjælpe med min syge besættelse af Batman, hvis Affleck trækker hans navn i mudderet. :)
Gravatar

#2 Quantom 8 år siden

Er sikker på Affkeck nok skal ødelægge den film :-)
Gravatar

#3 Batsy 8 år siden

Meget gammel nyhed.


Dog er jeg enig, jeg bedømmer ikke før jeg ser et billede af kostumet og ikke mindst en trailer med Batfleck i aktion.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#4 KasperBS 8 år siden

Ben Affleck er et underligt valg. Manden er så kikset og egner sig ikke til Batman. Glæder mig til at få et godt grin...
Gravatar

#5 Barry Lyndon 8 år siden

Jeez, kan vi nu ikke blive fri for yderligere trashtalk af Affleck. Om jeg fatter at folk gider blive ved med at holde galden flydende over en rolle i en film, INGEN har set. Det her handler om Brolin, og no surprise - manden er god i stort set alt, han laver og var også mit førstevalg i sin tid til Batsy.
Gravatar

#6 Alex- 8 år siden

Josh Brolin var siden Batman Begins den skuespiller jeg helst ville se tage over. Ben Affleck er derimod ikke lige min kop the, men jeg har tilgengæld stadig et håb om at han overrasker.
Glæder mig dog meget til at se et nyt take på Wonder Woman. Der er en besynderlig forbandelse over kvindelige superhelte på film, egentlig er det kun Mystique jeg kan komme i tanke om, som leverer en hæderlig og troværdig skuespillerpræstation (både Rebecca Romijn og Jennifer Lawrence). Krydser fingre for at Gal Gadot kan bryde den.
Gravatar

#7 the_paki_don 8 år siden

#5

Er brugeren Batsy faktisk Ben Affleck!?

Batsy skrev:
Dog er jeg enig, jeg bedømmer ikke


It all makes sense now!!!

Your game is up, mister!
Gravatar

#8 Driver 8 år siden

Det gode ved at vælge Affleck, er at han åbenbart kun kan overraske positivt, med al den kritik han får her og andre steder på nettet.
Manden ejer dog to Oscars så han kunne til syvende og sidst nok ikke være mere ligeglad med nogle internetbrugere, der trash-talker ham hist og pist.

Glæder mig sgu til at se, hvad pokker vi får for en film og hvordan Affleck skildrer Batman.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#9 JesperW.Lindberg 8 år siden

Jeg håbede inderligt på at Josh Brolin ville løbe med rollen, da hans navn blev rygtet at være blandt kandidaterne til rollen.

Jeg er meget skeptisk omkring Affleck, men det er udelukkende fordi at han ikke passer ind i nogle af de Batman universer vi allerede har set blive vakt til live på film, og som jeg associationer med. Normalt ville jeg ikke gøre det, men det skyldes at Keaton og Nolan med hver deres portrætter har skabt en stil og stemning, som jeg ikke kan se Affleck agerer i. Men udover det, er jeg åben for hvad manden kan stille op med rollen.

Nu håber jeg bare at The Dark Knight Returns en dag bliver en realitet, og at de gør det til en ekstrem comic-agtig oplevelse ved at give rollen til Sly Stallone. En overpumpet hård Batman hund der uddeler iskolde prygl in tha 80 style!!!
Gravatar

#10 Batsy 8 år siden

the_paki_don (7) skrev:
#5

Er brugeren Batsy faktisk Ben Affleck!?

It all makes sense now!!!

Your game is up, mister!


Nej... jeg er http://i.imgur.com/BVATt1O.gif?1
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Skriv ny kommentar: