Siden premieren på Marvels “The Avengers” har rygter vedrørende fortsættelsens handling floreret voldsomt. Et af de helt store rygter går på, at “The Avengers 2” vil slutte med, at Hulk bliver sendt ud i rummet, hvorved der altså lægges op til en “Planet Hulk”-film, men dette afviser instruktør Joss Whedon blankt.

Tony Stark viser sin hær frem i ny trailer til “Iron Man 3″.

”Jeg bør egentlig ikke udtale mig, men nej, det er noget vås,” siger Whedon om rygtet.

“Planet Hulk”-historien, der debuterede i 2006 i tegneserieform, har også været rygtet til at blive grundlaget for startskuddet på 3. fase i filmserien om Jordens hævnere, og dette er som sådan stadigvæk en mulighed, eftersom et manuskript til “The Avengers 2” endnu ikke er fuldt udviklet.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Kviesgaard 9 år siden

Selvom jeg har læst tegneserieudgaven, så har jeg nu svært ved, at se, hvordan det skulle passe sammen med det, som Marvel film allerede har etableret. For min skyld må de godt aflive den ide, og så gå i en anden retning. Give os noget, som vi måske ikke kender.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Bruno 9 år siden

Den findes i øvrigt animeret film og det er en af de få animerede Marvel-film, jeg finder virkelig god. Den kan ses på Netflix.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#3 Mr AC 9 år siden

Drebble (2) skrev:
Den findes i øvrigt animeret film og det er en af de få animerede Marvel-film, jeg finder virkelig god. Den kan ses på Netflix.


Enig, jeg har også set den og den er ganske fortræffelig, faktisk så god at jeg ikke føler noget behov for en live-action udgave... jeg mener dog at Hulk vs. filmene også er et kig værd.
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#4 Riqon 9 år siden

"Jeg bør egentlig ikke udtale mig, men nej, det er noget vås," siger Whedon om rygtet.


Classic Whedon-replik.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 Frederik 9 år siden

En afvisning af rygter er vel ikke rigtigt en nyhed. Det skal sådan nogle som ham gøre. Whedon afviste også Loki som skurk i "The Avengers", ligesom Snyder afviste Zod i "Man of Steel" osv..
Gravatar

#6 Yellow-TV 9 år siden

#2 og #3, en god film, men i forhold til #3, ville jeg gerne se en "live action" version af filmen, men det er bedst at man venter, for jeg vil helst se en anden i rollen end Mark Ruffalo.

Skriv ny kommentar: