Justice League Joss Whedon Wonder Woman Aquaman / Filmz.dk

Joss Whedon fik Aquaman til at lægge an på Wonder Woman


“Aquaman” ændrede på Arthur Currys opførsel fra “Justice League”.

Da Joss Whedon overtog instruktør-ansvaret fra Zack Snyder på “Justice League”, så ændrede han også tonen – særligt på Aquaman.

I “Justice League” kommenterer Arthur Curry flittigt på Wonder Womans udseende, hvilket ifølge analytiker Neil Daly var Joss Whedons påfund.

Daly har fulgt DCEU-projekterne tæt og overværet adskillige test-visninger.

Han afslører videre, at “Aquaman”-instruktør James Wan rådførte sig hos Zack Snyder – uden at DC Films vidste det.

Derfor har Arthur Curry droppet den sex-fikserede tone i “Aquaman”, afslører Daly til Fire and Water Podcast.

Kort efter “Justice League”-premieren forlod Joss Whedon DC Films – læs om det her.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Star Trek fever 2 år siden

Hvad bilder han sig også ind?
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

UFF Justice League, en af dette årtis værste film. Heldigvis husker jeg ikke så meget fra den, eller har fortrængt det meste, men dette er vel bare endnu en bekræftigelse på hvad jeg allerede havde på fornemmelsen. At Jo så Wheeln ødelagde mere end han gavnede. Også det med at give de fleste af karaktererne speedster egenskaber kom sikkert fra ham, og var også et rimeligt dumt tiltag, der gjorde at jeg slet ikke kunne forholde mig til karaktererne og hvor det hele gik op i hat og briller og CGI.

Hele tonen og karakteren Aquaman fungerede langt bedre i den nye film. Og hvis Zack Snyder har bidraget til det, så er det bare endnu bedre. Godt der i hvert fald er nogen der sætter pris på hvad han kommer med.
Gravatar

#3 Mejse 2 år siden

#2 det er da slet ikke en bekræftelse af noget som helst i den retning, intet vil kunne bekræfte det medmindre vi faktisk får den film at se som snyder ville lave...så nej det bekræfter ikke din fornemmelse på nogen måde, tror det der for alvor dræbte den film, var blandingen, halvt whedon og halvt snyder....men ja det er jo også umuligt at bekræfte....dog er jeg enig i at snyder skal værdsættes for det han kommer med, som altid på trods af mange andre mangler, er visuelt godt :D

og hele hastigheds tingen er jo altså bare din kæphest :P som du selvfølgelig skal have lov til at have, men den er jo bygget på at du mener noget som aldrig har været tilfældet, fordi at du mener det er det der er givet udtryk for, men det er jo bare dig der har fejltolket :D

og så havde CGI delen næppe ændret sig under Snyder som om nogen da er lige så kendt for den del som Whedon, det er bare for billigt at skyde skylden den vej :)

men igen ja filmen er ikke så heldig :P

Skriv ny kommentar: