Sci Fi Wire fangede Joss Whedon med et interview og han fortalte, at manuskriptet til den kommende “Wonder Woman” snart er færdigt.

”Jeg afleverer det nok om et par dage,” udtaler Whedon. Det er på vej… der vil blive alle de forventede ting i filmen, selvfølgelig vil der være armbåndene, der vil være den usynlige jet, lassoen, det hele…

Han sammenlignede desuden filmen med en af hans andre kreationer, “Buffy the Vampire Slayer”: ”Det er om pigers udvikling, en ‘rite de passage’, sådan nogle ting.”

Whedon tilføjede, at det er for tidligt at begynde at tænke i casting til filmen, da produktionen først tænkes påbegyndt senere i år.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 filmz-fidomuh 15 år siden

Han sammenlignede desuden filmen med en af hans andre kreationer, "Buffy the Vampire Slayer": "Det er om pigers udvikling, en 'rite de passage', sådan nogle ting."


Okay? Allerede der kom der lige ~100 gode grunde til ikke at se filmen..

Jeg har faktisk kun ! 2 ! gode grunde til at se filmen:
FireFly + Serenity..

Hvis den er paa hoejde med dette saa kan det kun vaere godt :D
Did you see a sign on the front lawn saying: "Dead Nigger Storage" ?!
Gravatar

#2 filmz-Kadann 15 år siden

Well, så længe det er Joss skal man jo lige checke det ud, selvom Wonder Woman er en af de tegneseriehelte/heltinder som fungerer bedst i tegnet form, efter min mening.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 darkwizat 15 år siden

#1 det er jo en smagssag, personligt er jeg både vild med buffy angel og firefly, så ser da frem til at se hva han får ud af wonder woman.
Gravatar

#4 akerman 15 år siden

dum, dum udtalelse.
Gravatar

#5 Bohemian 15 år siden

Wonder Woman virker som en lidt fjollet superhelt..Men det her skal ses alligevel he he ; )
Free in serenity.
Gravatar

#6 blahblah 15 år siden

Synes heller ikke Wonder Woman er den mest interessante karakter, men Joss Whedon er min master, så jeg må hellere se den alligevel.

Skriv ny kommentar: