Produktionen på den kommende “The Mandalorian”-spinoff “Ahsoka” endelig sat i gang.

Rosario Dawson kan se frem til masser af timer i makeupstolen, når hun igen skal transformeres til Anakin Skywalkers tidligere Padawan, Ahsoka Tano. Optagelserne til karakterens soloserie er nemlig gået i gang, har Disney annonceret på Twitter.

Produktionen er begyndt blot fem dage efter den årlige “Star Wars”-fejring den 4. maj. Her fik vi en ny trailer til det næste “Star Wars”-eventyr, “Obi-Wan Kenobi”, en miniserie, der følger Ewan McGregors titulære Jedi 10 år efter handlingen i “Revenge of the Sith”.

Læs også: “‘Star Wars’-serien ‘Andor’ får en Sæson 2, afslører Stellan Skarsgård”

Ligesom i “Obi-Wan Kenobi” vil Hayden Christensen optræde som Anakin/Darth Vader i “Ahsoka”. Sabine Wren, en mandalorian der er kendt fra animationsserien “Star Wars: Rebels”, kan for første gang ses i live-action, hvor hun spilles af den australske Natasha Liu Bordizzo (“The Society”). Mary Elizabeth Winstead (FX’ “Fargo”) og Ivanna Sakhno (“Pacific Rim: Uprising”) er blevet castet i to endnu ukendte roller, mens Ray Stevenson, som lagde stemme til karakteren Gar Saxon i “Rebels”, spiller en endnu ukendt skurkagtig admiral.

Jon Favreau og Dave Filoni står bag serien, hvor sidstnævnte også agerer forfatter og forventes at instruere mindst én episode. “Spider-Man: Into the Spider-Verse”-medinstruktør Peter Ramsey er også tilkoblet i hvert fald én episode som instruktør.

“Ahsoka” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 The_Corrector 2 år siden

I glemte at nævnte at serien foregår efter Star Wars Rebels, og især vil handle om at finde Ezra & Thrawn.

Det sidste vi så til Ezra & Thrawn, kan ses i denne video:


Ingen ved hvad der skete derefter, det eneste vi ved er at serien slutter med at Ahsoka og Sabine Wren tager afsted sammen, for at finde Ezra, hvilket kan ses i denne video:

Den bedste chance de har for at finde Ezra, er hvis de finder Thrawn, og i The Mandalorian får vi bekræftet at Ahsoka leder efter Thrawn, hvilken kan ses i slutningen af denne video:

Der er derfor INGEN tvivl om, at serien vil fokuserer på Ezra og Thrawn.
Med det sagt er det vildt at tænke på, at Ahsoka Tano var den mest HADET karakter i Star Wars universet på et tidspunkt, mere hadet end Jar Jar Bings. I da er hun en af de mest elskede karaktere, som nu får sin egen serie. Det var Dave Filoni som skabte Ahsoka, og man må sige han gjorde et godt stykke arbejde Ahsoka, fordi netop det at hun var så hadet, gav mulighed for at hun kunne udvikle sig som karakter.

En af mine favorit videoer med Ahsoka, er denne fan hyldest til Ahsoka, som fortæller på smukkeste vis hvilken dyb karakter Ahsoka hun er:


Der er ingen tvivl om at jeg glæder mig sygt meget til den her serie, som jeg har meget høje forventninger til :)
Gravatar

#2 Reborn Sith 2 år siden

Jeg mener at Disney gør det godt for tiden. Bevares, Boba Fett var ikke helt oppe og ringe, efter min mening, men ganske ok. Ser meget frem til Ashoka og Kenobi.
It's all good man. Saul Goodman

Skriv ny kommentar: