Det er over 10 år siden, at den populære sitcom “Seinfeld” afsluttede sin niende og sidste sæson, men det lader ikke til at være et problem for Julia Louis-Dreyfus, som gerne så, at der blev lavet en film baseret på serien.

Efter at have spillet sammen med de andre tre af det komiske firkløver, da de alle var gæstestjerner i “Curb Your Enthusiasm”, har det givet Louis-Dreyfus lysten til igen at lave en omgang Seinfeld.

Hun synes, at det var så fantastisk at spille sammen med fyrene igen, at hvis der kan komme finansiering på plads til en film, så er hun klar til at arbejde på et manuskript, hvortil hun allerede har en masse gode idéer for sin karakter Elaine, som hun forestiller sig lige er kommet ud af fængsel.

“Seinfeld” bestod udover Louis-Dreyfus af Jerry Seinfeld, Jason Alexander og Michael Richards. Serien formåede at generere 175 afsnit fordelt over ni sæsoner fra 1990 – 1998.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Redrumrd 14 år siden

Endnu en gang glæder jeg mig som et lille barn til næste sæson af Curb!
Seinfeld er nok noget af det bedste som skete i 90erne efter min mening, så hvis en film kunne fange bare lidt af ånden fra serien lyder det som en super fed idé.
Gravatar

#2 elwood 14 år siden

Seinfeld" bestod udover Louis-Dreyfus af Jerry Seinfeld, Jason Alexander og Michael Richards. Serien formåede at generere 175 afsnit fordelt over ni sæsoner fra 1990 - 1998

Newman!
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 filmz-Kadann 14 år siden

Jeg ved ikke helt hvordan jeg har det med denne nyhed.

Jeg er af den overbevisning, at "Seinfeld" netop er godt p.g.a. serie-formatet og jeg tror at det vil være svært at fange den samme stemning og holde humoren i top, hvis det skal strække sig over 1½-2 timer.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#4 Redrumrd 14 år siden

#3
Netop ser det også som noget der kan floppe totalt eller blive okay. Men det afhænger vel også af hvor meget de andre i gruppen er med på idéen?
Gravatar

#5 Wrangque 14 år siden

Michael Richards har da ikke været med i Curb endnu?... Eller snakker vi om den nye season! Ja det må de gøre... Det lyder spændende!
Gravatar

#6 Dragon_Claw 14 år siden

Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#7 imz 14 år siden

Dømt milf på Julia - så okay for mig ...
What lies behind us or what lies before us are tiny matters compared to what lies within us
Gravatar

#8 ducktorwho 14 år siden

Great... a 2 hour long sitcom episode...(!)

Gravatar

#9 nygaardpetersen 14 år siden

Jeg er Seinfeld-fan med stort S, men ligesom #3 pointerer så er jeg heller ikke sikker på at Seinfeld passer ind i et filmisk look. En af grundende til at finale afsnittet var så udskældt, er netop fordi at det var blæst op i et nærmest film format. Det betyd at det ikke havde samme form for charme og stemning som de øvrige afsnit.
Dertil skal dog siges at jeg på mange måder stadig finder det meget morsomt, men det er som det ikke er et rigtigt Seinfeld-afsnit. En film kunne få samme problem. Men hvis den dag kommer hvor en Seinfeld-film kommer ud, så står jeg selvfølgelig forrest i køen, men jeg forholder mig dog stadig skeptisk. Det samme gør jeg i øvrigt også i forhold til en evt. Friends-film.
Gravatar

#10 myshkin 14 år siden

#9

En af grundende til at finale afsnittet var så udskældt, er netop fordi at det var blæst op i et nærmest film format. Det betyd at det ikke havde samme form for charme og stemning som de øvrige afsnit.


Der var masser af afsnit, som fulgte to-be-continued formatet, hvis det er det du mener med "film format". Det som finaleafsnittet altid bliver kritiseret for er, at det var dårligt simpelthen. Alt for mange løse ender, en dårlig slutning, der føles uafsluttet. Det må også have været svært for holdet at slutte en så genial serie, hvis du spørger mig :)
"also it's a movie don't be a cunt."
- internet anonymous

Skriv ny kommentar: