Jurassic World” fungerede som en frisk start til “Jurassic Park”-trilogien i stedet for at være en egentlig “Jurassic 4”. Sådan bliver det ikke med “Jurassic World 2”, der vil forbinde den nye start med de gamle film og blive en regulær “Jurassic Park 5”.

Se også: ”Jurassic World 2″ kommer til at handle om dyrevelfærd

“Jurassic World” hyldede på mange måder den originale film med referencer, men var alligevel sin egen løsrevet fra trilogien. Nu skal den forbindelse etableres igen:

”Vi laver en fortsættelse til ‘Jurassic World’, men det er samtidig helt sikkert det femte kapitel i en større historie. Det er virkelig interessant, men også virkelig besværligt. Vi er nødt til at finde balancen i, hvad fans forventer, og det nye, vi tilføjer til historien. Og jeg tror historien leder efter en forbindelse mellem ‘Jurassic World’ og ‘Jurassic Park’… I højere grad end ‘Jurassic World’ gjorde det,” siger instruktør J.A. Bayona til CinemaBlend.

“Jurassic World” blev en kæmpe succes for Universal, der da også har garanteret, at det som minimum bliver til en ny trilogi. Både Chris Pratt og Bryce Dallas Howard vender tilbage i deres respektive roller.

“Jurassic World 2” har forventet dansk premiere d. 7. juni i 2018.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 David Munch 7 år siden

Lad os håbe den ikke også bliver et makværk.

Skriv ny kommentar: