Den fjerde film i “Jurassic”-franchisen lægger al box office-modstand ned på sin vej. Først tog den største åbningsweekend nogensinde – både i USA og globalt. Nu har den slået nok en rekord.

Se også: Video: Sådan blev dinosaurerne skabt til “Jurassic World”

Ifølge The Hollywood Reporter så er “Jurassic World” den første film til at have indtjent 300 millioner dollars på under ni dage i Nordamerika. “The Avengers” havde tidligere rekorden på ni dage, men “Jurassic World” klarede det på kun otte dage.

På verdensplan har “Jurassic World” indtjent over 730 millioner dollars på de første otte dage i alverdens biografer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 X&O 8 år siden

Det bliver et vildt boxoffice år. Med denne kommer vi op på 3 film der har passeret 1 mia. i omsætning, og vi mangler stadig James Bond og Star Wars, som begge kunne passere 1 mia. - Star Wars gør det i hvert fald.
Gravatar

#2 Geekalot 8 år siden

Star wars skal nok klare sig, mere spændt på Ant man :)
Gravatar

#3 Lars.dk 8 år siden

Kan den slå Titanic?
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#4 X&O 8 år siden

Jeg tvivler på den kan slå Titanics 2,2 mia. men hvis de gør alt rigtigt og det ender som en film på højde med de oprindelige 3, tror jeg godt den kan vippe Avengers af pinden fra 3. pladsen.
Gravatar

#5 Klausbp 8 år siden

Bliver svært at slå Titanic. Den film havde en lidt anden og, vil nogen nok sige, bredere målgruppe. Sci-Fi som Star Wars er jo kun for nørder som os :-D
Gravatar

#6 Business Monkey 8 år siden

#5 Star Wars er til gengæld vokset enormt med tiden, selv om populariteten var stor til at begynde med - det var trods alt det første, store popkulturelle gennembrud for film.

Hvor Titanic nok har en større målgruppe hvad angår et voksent publikum, så hiver Star Wars nok flere familier ind i biffen, plus at alle vil dræbe prequelspøgelset (som sjovt nok også havde rekorder med Phantom Menace, da folk havde ventet så længe) - 'The Force Awakens' kan umuligt være en dårligere film end Jurassic World, så tror fuld ud på at den slår den af pinden.

Den laver jo også Camerontricket at have premiere op mod julen! Alle de tidligere SW film havde premiere i maj måned, som ikke er den bedste måned generelt for en films indtjening.
Gravatar

#7 Pingvin 8 år siden

Åh nej! Film industrien er ved at kollapse grundet pirat kopier og streaming tjenester!
Hvis de dog bare kunne tjene lidt penge til dagen og vejen alle de stakler, og ikke skulle nøjes med sulte løn :(

/yah...
Gravatar

#8 Geekalot 8 år siden

#7 kun de danske biografer def frygter det :-)

Skriv ny kommentar: