Så er der kun to tilbage at indhente på Box Office-listen for “Jurassic World”, der med sine 1,522 milliarder dollars i aktuel indtjening er gået forbi “The Avengers” på listen over de største billetsælgere nogensinde.

Se også: Colin Trevorrow: “Jurassic World”-trailers viste for meget

Dermed er jagten nu gået ind på nr. 2 på listen: “Titanic”. Der er dog et stykke op til James Camerons film fra 1997, som indtjente 2,186 milliarder dollars, skriver The Hollywood Reporter.

Skulle det lykkes for Colin Trevorrows dinofilm at nå “Titanic”, så er det også James Cameron, der sidder på førstepladsen med 3D-sensationen “Avatar”, der indtjente utrolige 2,788 milliarder dollars, hvilket alligevel virker ganske urealistisk for “Jurassic World”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (42)
Gravatar

#41 SublimeKen 4 år siden

Den fede (40) skrev:

Ja, er det ikke fantastisk? :-) Endnu et eksempel på at filmen er demonstrativ dum, ikke ufrivilligt dum. Den gør jo tykt nar ad den ukritiske forbrugerkultur. Den er SÅ dum, at den bliver et fantastisk statement i forhold til underholdningsindustrien i dag. Samtidig med den underholder masserne.


Jeg regnede med at se en Jurassic Park film (Som i det mindste havde en smule intensitet og spænding, så man kunne mærke at det var fortsættelse på originalen, på et eller andet plan), og ikke en parodi på Hollywoods blockbustere og underholdningsindustrien! Hvis jeg ville se sidstnævnte, havde jeg købt billet til en af de mange andre film som gør netop dette og endda bedre end Jurassic World!!
Gravatar

#42 Den fede 4 år siden

#41

Fair nok. Men uanset hvad har de præsteret at lave en seværdig og underholdende fortsættelse. Dette synes jeg en bedrift i sig selv, da det er mere end man kan sige om de to andre. Det der med at sammenligne med originalen har jeg været inde på før. Som skrevet tidligere.

Den fede (26) skrev:
Tonen er så anderledes i den nye film, at jeg mener man bør (i hvert fald forsøge på det) at løsrive sig selv fra den originale og nyde den for det, den er. Netop fordi den fungerer fint isoleret set. Jeg havde nok set anderledes på det, hvis den var udkommet et par år efter den første film. Men fordi serien allerede blev slået ihjel gennem to elendige fortsættelser, er jeg nok mere tilgivende overfor den her. Er det en værdig 2'er til den originale (hvis vi leger de andre ikke eksisterer)? Overhovedet ikke. Er det en vellykket sommerblockbuster? Abso-fucking-lutely

Skriv ny kommentar: