Så er der kun to tilbage at indhente på Box Office-listen for “Jurassic World”, der med sine 1,522 milliarder dollars i aktuel indtjening er gået forbi “The Avengers” på listen over de største billetsælgere nogensinde.

Se også: Colin Trevorrow: “Jurassic World”-trailers viste for meget

Dermed er jagten nu gået ind på nr. 2 på listen: “Titanic”. Der er dog et stykke op til James Camerons film fra 1997, som indtjente 2,186 milliarder dollars, skriver The Hollywood Reporter.

Skulle det lykkes for Colin Trevorrows dinofilm at nå “Titanic”, så er det også James Cameron, der sidder på førstepladsen med 3D-sensationen “Avatar”, der indtjente utrolige 2,788 milliarder dollars, hvilket alligevel virker ganske urealistisk for “Jurassic World”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (42)
Gravatar

#11 Jack Slater 4 år siden

Ikke for at provokere, men jeg kan ikke forstå hvordan man kan være skuffet over "Jurassic World"

1)
Det er den Jurassic Park film som minder mest om den originale af de 3 sequels. Hvis man tager alle fire film er det nummer 2 og 3, som føles "mærkelige" og mindst Jurassic-Park-agtige.

2)
Filmen havde et meget godt "flow" man keder sig aldrig synes jeg.

3)
Chris Pratt og Bryce Dallas Howard gør det meget godt i hovedrollerne og har lidt kemi, lidt ligesom i den gode gamle Jurassic Park. Især Bryce Dallas Howard's karakter var meget mindre stereotypisk end jeg frygtede. Og Vincent D'Onofrio passer også ok ind i filmen synes jeg.

Ikke at jeg forsøger at tale Jurassic World op til at være et mesterværk, men det er en film over middel og helt klart den 2. bedste Jurassic Park film der er.

IMHO
Gravatar

#12 Geekalot 4 år siden

Sagde jeg ikke ville se den, men lidt som 80% mener den er ret så ok og "penge" tallene taler jo lidt for sig selv :) så nu skal den da hvert fald ses når den engang rammer Netflix eller HBO.
Gravatar

#13 Stetso-G 4 år siden

@Morten Vejlgaard Just
Jeg er sikker på, du godt kender forskellen på, hvor man sætter kommaer og punktummer i tal på den danske og den amerikanske måde.

Enten mener du 1.522 millioner eller 1,522 milliarder. :-)

Silentkill (1) skrev:
Over 1,5 billion dollars... virker som et lidt for højt tal syntes jeg...

Præcis^^
Gravatar

#14 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#13 Godt set, tak for den.
Gravatar

#15 Den fede 4 år siden

#7

Fordi det er en genre i sig selv, som man bliver nødt til at acceptere, med mindre man ligefrem jager skuffelsen. Jeg forsvarer jo ikke dens dumhed men dens ret til at være det. Den er dum men den ved det godt selv. Derudover er jeg ikke for fin til at indrømme, når min skepsis bliver gjort til det skamme. Jeg hyggede mig vældig godt, og som det allerede er skrevet her, så er der ikke et kedeligt øjeblik i filmen. At påstå andet handler ikke om "smag" men om at man føler sig hævet over lavkulturen. Og den slags kan jeg ikke fordrage.

Jack Slater, jeg er 100 procent enig. Nogle folk VIL bare være skuffede over en film.
Gravatar

#16 silegnaV 4 år siden

#15

Der er også dem, der finder sten, men som tror de finder rav. Jeg synes mange er ukritiske, dårlige til analysere, gennemskue dårlig dialog, se når koreografi er veludført osv. Dette har jeg bare kunne konkludere ved mange lejligheder. Jeg siger ikke at, jeg er bedre end alle andre, for det ved jeg, jeg ikke er, men jeg er heller ikke så ukritisk som så mange andre, når det kommer til film. Det har intet at gøre med at være snobbet eller lignende.

Hvornår begynder du at forstå at film er en individuel oplevelse?? Hvorfor skal man hænges ud for, at være hævet over lavkulturen, fordi man synes, der er et kedeligt øjeblik i Jurassic World? Du gør dig hele tiden til smagsdommer, når folk ikke deler samme mening som dig.
Gravatar

#17 Den fede 4 år siden

silegnaV (16) skrev:
Du gør dig hele tiden til smagsdommer, når folk ikke deler samme mening som dig.


Nej, jeg fortæller dig verden gennem mine øjne. Der er en forskel. Din mening er din mening, så hvorfor du har sådan et behov for at forsvare den, forstår jeg ikke. Og MIN mening er så, at du tager fejl. Via argumenter. Og vupti, så har vi sgu en debat. Smart ikke?

"Jurrasic World" er ikke en film, der kommer til at stå i min filmsamling, men jeg vil til enhver tid forsvare dens underholdningsværdi. Det kritikerne skal have for øje, er hvad en sommerblockbuster skal kunne, og hvad den ikke (nødvendigvis) skal kunne. Som sommerblockbuster fungerer den fint, synes jeg. Det er en film, der holder, hvad den lover, så kritikken er hul. Man kan heller ikke kritisere en lasagne for ikke at smage af rørsukker.
Gravatar

#18 Alex- 4 år siden

Jeg var da ok underholdt, har savnet en ordenlig ny dino-film, men der er sgu langt fra 'ok underholdende' til at være blandt de bedst tjenene film nogensinde! Jeg synes efterhånden at den liste kan bruges til mindre og mindre, det er jo åndssvagt hvor meget film kan tjene nu til dags, som ikke siger noget om filmenes egentlige indhold og kvalitet.
Gravatar

#19 Therewillbeblod 4 år siden

Årets skuffelse for mig. But hey, people like crap...
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#20 silegnaV 4 år siden

Den fede (17) skrev:
Nej, jeg fortæller dig verden gennem mine øjne. Der er en forskel.
Ok.

Den fede (17) skrev:

Din mening er din mening, så hvorfor du har sådan et behov for at forsvare den, forstår jeg ikke.

Det gjorde jeg jo for, at prøve at forklare dig det nødvendigvis ikke hang sammen med at man var hævet over lavkulturen.. Kom nu ind i kampen..

Den fede (17) skrev:

Og MIN mening er så, at du tager fejl. Via argumenter.
Fair nok.

Den fede (17) skrev:

Og vupti, så har vi sgu en debat. Smart ikke?

Jeg ved ikke, hvor smart det er..

Skriv ny kommentar: