Afslører trailers for meget? Ødelægger de filmoplevelsen? Det mener ikke så få filmfans. Mere overraskende er det måske, at filmfolkene selv mener det. “Jurassic World”-instruktør Colin Trevorrow mener, at filmens trailers afslørede alt for meget.

Se også: Video: Sådan blev dinosaurerne skabt til “Jurassic World”

Det fortæller Colin Trevorrow i et nyt interview med IGN, som du kan se nedenfor.

”De har vist mere af den her film, end jeg nogensinde ville have lyst til. Filmskabere ønsker, at publikum bringes langsomt ind i en film,” siger succes-instruktøren i interviewet.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 st0rm 8 år siden

Så lige traileren for den nye sæson af Walking Dead for kort tid siden, og brokkede mig over at hele sæsonen er komplet afsløret på 4 minutter!

Problemet er det mindset der går ud på at hive så mange ind til en film med en trailer som de kan. Ens interesse skal pirres, det skal være forspil ikke full frontal nudity up front!
Gravatar

#2 sickchild 8 år siden

Må give ham ret i det er et stigende problem. Jeg mener ikke engang at Jurassic World er slem. En af de værste jeg for nyligt har set, må være Southpaw. Var super spændt på at se den film, men efter at have set traileren, tror jeg ikke jeg gider tage i biografen og se den da jeg stort set kender hele filmen nu.
Gravatar

#3 Den fede 8 år siden

Det er et kæmpe problem. Er jeg den eneste, der sidder i biffen og ligner en evnesvag under visse trailers? (altså forstået som at man forsøger at undgå at kigge på lærredet, mens man små-nynner lidt for sig selv).

Har fået ødelagt så mange filmoplevelser gennem gavmilde trailers. I dag har jeg gjort det til en regel ikke at se dem overhovedet.
Gravatar

#4 Gorman 8 år siden

Helt enig - Det er en pestilens med de afslørende trailers, især når man nu godt kan lide at se trailers for at fornemme en stemning i en film. Teasers er mere sikre i den henseende.
Jurassic World er som det er nævnt en af de værste, men også Chappie trailer 2 var en skændsel - den direkte årsag til at jeg finder at filmen nu er total uinteressant at se.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 Menneskedyr 8 år siden

Undgår trailers med film, jeg finder interessante pga emne/plot, skuespillere eller instruktører. Til tider sniger jeg mig til et glimt, men sjældent, da jeg er på vagt overfor netop for megen afsløring

..........og til Den fede.......du er ikke alene;-)
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#6 Jack Slater 8 år siden

Som andre nævner så er det et generelt problem, og det er slet slet ikke Jurassic Park World som er den værste!

Traileren til Terminator Genesys er nok den som bærer fanen lige nu, som mest afslørende!
Gravatar

#7 Kviesgaard 8 år siden

#3

Du er ikke den eneste.

Jeg forsøgte en lignende strategi, dengang de viste trailere til Prometheus. Har også forsøgt at undgå at og høre noget til den nye Star Wars trailer.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#8 SørenFrederiksen 8 år siden

ser aldrig trailer til de store film da de viser alt for meget.De skulle kun vise noget fra den første 1/2 time .Jeg sidder altid med lukkede øjne i biffen når der er trailere til film som jeg skal se senere på året
Gravatar

#9 Kaversmed 8 år siden

Jeg ville ønske, at jeg havde samme viljestyrke som mange af jer i denne tråd - jeg kan simpelthen ikke lade være med at se trailers til film, som jeg ser frem til at se. :D
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#10 Geekalot 8 år siden

Elsker dem, tit er det dem jeg beslutter mig for om det er noget jeg gider i biffen for at se. Fra valgte også JW og terminator 5 på grund af dem.

Skriv ny kommentar: