Zack Snyder får ikke lov til at lave reshoots til sin udgave af “Justice League”.

Der er blevet afsat 20-30 millioner dollars til at gøre Zack Snyders “Justice League” klar til HBO Max – men det er kun til postproduktion.

Således er pengene afsat til ny musik, redigering og måske friske voice-overs eller dialog, men der bliver ikke plads til reshoots:

”Der bliver ingen reshoots på nogen måde med skuespillere. Det er kun ekstra dialog… Snyder ville gerne optage, og han ville have ekstra optagelser, men HBO Max sagde nej, det sker ikke,” siger The Wrap-journalisten Umberto Gonzalez til mediets podcast.

Hvad så med “Justice League 2”, hvis “Justice League” bliver en streaming-succes? Det kommer ikke til at ske, siger Gonzalez:

”Dette Snyder-verse, som jeg kalder det, det vil slutte med the Snyder Cut. Forvent ikke spinoffs med Ben Affleck som Batman eller noget i den retning.”

Således vil det kommende ‘Snyder Cut’ formentlig slutte med en ganske åben slutning, der vil mangle den fortsættelse, som Snyder oprindeligt havde tænkt.

Læs også ‘Zack Snyder lover ny skurk i “Justice League” – skuespiller står frem‘.

Zack Snyders “Justice League” får premiere i 2021 på HBO Max.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 MartinEH 1 måned siden

Det skal man nok altid tage med et gran salt... så længe de stadigvæk har Gal Gadot og Mamoa i gang, så vil der altid være en mulighed for at åbne op igen. Og hvis Snyder-cut pludselig viser sig at blive en kæmpe succcess, så skal de da godt nok være meget idealistiske, hvis de ikke lytter når pengene snakker :-)
Gravatar

#2 BlackJesus 1 måned siden

Ja nemlig, hvis 1'eren er en succes, skal de nok producere en 2'er. Det er selvfølgelig problematisk med Ben Affleck, da det er ham der samler Justice League. Man lægger heller ikke bare lige 20-30 millioner dollars til redigering af en film der er udgivet og produceret.

De ser vel tiden an.

Jeg undrer mig over at de skal bruge så mange penge udelukkende på redigering og at der ikke kan laves reshoots med det budget. Måske fordi lønningerne til skuespillerne bliver for højt.

Skriv ny kommentar: