Justin Timberlake er i forhandlinger om at påtage sig en hovedrolle i den romatiske komedie “Friends with Benefits”, der bliver lavet hos Screen Gems.

Forvirrende nok deler filmen titel med to andre kommende projekter – en ny komedieserie fra NBC samt en anden romantisk komedie fra Paramount Pictures.

NBC-serien “Friends With Benefits” udvikles af “Wedding Crashers”-instruktøren David Dobkin og forfatterne bag “500 Days of Summer”. Paramount-filmen, som udkommer til januar, instrueres af Ivan Reitman og har Ashton Kutcher og Natalie Portman i hovedrollerne.

Den nye film fra Screen Gems skal instrueres af Will Gluck og omhandler en headhunter, som rekrutterer en bladredaktør, og da de begge har for travlt til at finde sig en kæreste, beslutter de sig for at gå uforpligtende i seng med hinanden. Situationen kompliceres dog, da fyren falder for pigen, som i mellemtiden er begyndt at gå ud med en anden.

Med hensyn til sammenfaldet af titler på de forskellige projekter har Screen Gems angiveligt registreret titlen før Paramount, så sidstnævnte må sandsynligvis være nødt til at skifte navn på deres film. Hvis NBC rykker fremad med deres serie, som først vil få et pilotafsnit, er der dog ikke meget, Screen Gems kan gøre ved det.

Se også: Første kig på Justin Timberlake på settet til David Finchers Facebook-film.

Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Bardoboy 8 år siden

Aaarg Justin, kom nu igang med at lave et nyt album istedet!

Skriv ny kommentar: