Tilbage i oktober sidste år kom det frem, at den aldrende skuespiller og instruktør Clint Eastwood muligvis ville vende tilbage foran kameraet, på trods af at “Gran Torino” fra 2008 var ment som hans sidste film som skuespiller.

Det er nu en realitet, at Eastwood vender tilbage foran kameraet i dramaet “Trouble with the Curve”, hvor han vil spille sammen med bl.a. Justin Timberlake.

Se også: Eastwood-familien får sin egen reality-serie.

“Trouble with the Curve” omhandler en gammel talentspejder inden for baseball, hvis syn langsomt har udviklet sig mod blindhed. Før han trækker sig tilbage, vil han dog gøre ét sidste forsøg på at finde den næste store stjernespiller og tager derfor sin datter Adams med til Atlanta, hvor et usædvanligt ungt talent har gjort sig særligt bemærket.

Eastwood vil indtage hovedrollen som den gamle talentspejder, mens Timberlake vil spille rollen som hans bedste ven, Johnny Flanagan, der selv er tidligere spiller og nu talentspejder, som udvikler et kærlighedsforhold til sin vens datter, der spilles af Amy Adams.

Filmen vil markere instruktør-debuten for Robert Lorenz, der tidligere har arbejdet sammen med Eastwood på en lang række projekter siden “Broerne i Madison County” fra 1995 som assisterende instruktør og producer. Ligeledes vil det være den første film, Eastwood medvirker i siden 1993 med “In the Line of Fire”, som han ikke selv har instrueret.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 the_paki_don 12 år siden

Tja... At vende tilbage til film for at medvirke med Justin... Justin ER ved at blive bedre, men jeg håber, at der er kød nok på karakteren for, at det kan blive det værd for ham. I det mindste er han garanteret kompetent modspil fra Amy Adams.
Gravatar

#2 Lars.dk 12 år siden

nej nej nej hvordan kan han finde på at være i en film med Justin "Tinkerbell" den knægt er jo pisse ringe.

Håber ikke det bliver Eastwood's sidste film.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#3 KEiZ 12 år siden

Stop alt det tuderi,
Clinten foran kameraret er fedt, at justin så er med forstår jeg ikke men det skal nok blive godt.

Syntes ikke justin er ringe udemærket i in time og facebook og gennerelt ok, hvis man glemmer pop drengen lidt. tror godt han vil kunne blive til noget ved filmen som Will Smith og de andre useriøse skuespillere :-)
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#4 Slettet Bruger [1759597790] 12 år siden

Jeg synes bestemt, at Timberlake er en helt ok skuespiller, han gør det i hvert fald ganske godt i "Black Snake Moan" og "The Social Network".

At hans musik så er ringe, er en helt anden sag.
Gravatar

#5 the_paki_don 12 år siden

#4

"DON'T BE SO QUICK TO... WALK AWAY! I'M GONNA HAVE YOU... BY THE END OF THE DAY! YEAYAYIIII!"
Gravatar

#6 cronick 12 år siden

utyske (4) skrev:
Jeg synes bestemt, at Timberlake er en helt ok skuespiller, han gør det i hvert fald ganske godt i "Black Snake Moan" og "The Social Network".

At hans musik så er ringe, er en helt anden sag.


Personlig smag er der ikke noget i vejen for, men at kalde hans musik for ringe, tror jeg bliver svært at overtale menigheden om. Det er trods alt den, der har banet vejen for at han overhovedet kan være med i film. Så helt ringe kan den vel næppe være.
Gravatar

#7 Slettet Bruger [1759597790] 12 år siden

cronick (6) skrev:
...men at kalde hans musik for ringe, tror jeg bliver svært at overtale menigheden om.


Jeg behøver kun at overtale mig selv og jeg er allerede overtalt. :)

Skriv ny kommentar: