Selvom det kan være populært at tage kæresten med ind og se kærlighedsfilm som “You’ve Got Mail” og “While You Were Sleeping”, kan det faktisk vise sig farligt for parfoldet. Det skriver kpn.dk.

En undersøgelse foretaget af Heriot Watt Universitetet i Edingburgh i Skotland viser, at romantiske film ofte giver helt urealistiske forhold til kærlighedslivet i den virkelige verden.

Undersøgelsen viste, at par, der så mange kærlighedsfilm, havde sværere ved at kommunikere med hinanden end andre par, simpelthen fordi man mente, at kærligheden – som den ofte fremstilles i film – måtte være forudbestemt, og at ens kæreste derfor naturligvis måtte være i stand til gætte sig til ens behov, uden at man selv skulle kommunikere dem.

Ifølge Kimberly Johnson, der var med til at gennemføre undersøgelse, skildrer de romantiske film ikke kun spændingen ved et nyt forhold og forelskelsen, men giver samtidig det indtryk, at den dybe kærlighed straks sætter ind – selvom den i virkeligheden tager lang tid at opbygge.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: