Sony Pictures har lanceret en række karakterplakater til den guddommelige action-thriller “Legion”, hvori Paul Bettany, Dennis Quaid, Tyrese Gibson, Charles S. Dutton og Kate Walsh medvirker. Plakaterne kan ses i galleriet her.

Da filmens trailer kom online i august, skabte det heftig diskussion i Filmz’ forum – både om selve filmen og om mere religiøse temaer. ”Glæder mig som en lille hund!” og ”Paul Bettany ser ud til at sparke røv i den film” var nogle af kommentarerne.

Derfor vil det nok komme som en skuffelse for nogle, at selvom filmen står til at få dansk premiere 19. maj, fortæller Sony Pictures til Filmz, at denne dato er midlertidig, og at “Legion” muligvis ikke vil få biografpremiere herhjemme.

Filmen skildrer, hvad der sker, da Gud mister sin tro på menneskene og sender sine legioner af engle af sted for at udslette alle på Jorden.

Menneskehedens eneste håb hviler i en lille broget gruppe, der med en helt særlig nyfødt har forskanset sig ved et spisested ude i ørkenen, og som får hjælp af ærkeenglen Michael (Bettany), der har en forkærlighed for automatvåben.

Se traileren til “Legion”.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 Lord Beef Jerky 12 år siden

NEEEEJ! Det bliver årets film, og så kommer den måske ikke i danske biografer?!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#2 Åkepool 12 år siden

Sikke noget fis! Den skal da ses i en bif :(
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#3 KayOzz 12 år siden

Det er nok den film jeg glæder mig mest til at se lige nu, og så begynder de at tvivle om den får premiere herhjemme.. Det skal den sgu.. Ellers opkøber jeg den selv, og laver en minibio hjemme i stuen..
Gravatar

#4 Åkepool 12 år siden

#3 - Jeg betaler gerne entre ;)
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#5 Highland Park 12 år siden

#1: Er du atter på "Saw"-syre, eller mener du seriøst, at det bliver årets film og i så fald: hvorfor? :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#6 Dj Kold 12 år siden

hold keef mand hvor er den plakat med Gabriel elendig!! Tjek lige vingerne i forhold til posituren ... crap photoshop arbejde!
Gravatar

#7 KayOzz 12 år siden

#4
Haha.. Nej filmz-brugere kommer gratis ind.. :)
Gravatar

#8 filmz-Bruce 12 år siden

#6 Det er da set langt værre.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#9 KayOzz 12 år siden

#5
Måske ikke årets film, men tror nu det bliver et box office hit.. Også altid spændende at se hvad sådan et kontroversielt tema kan gøre ved visse folk rundt omkring.. Så hvis man er medlem af pinsekirken, er det nok ikke en film som man skal se..
Gravatar

#10 filmz-Bruce 12 år siden

#9 Så du antager, at man som religiøs ikke er i stand til at sætte sig udover science fiction og nyde en film på disse præmisser? Er det det samme som at konkludere, at filmen Knowing har så kontroversielt et tema, at man ikke skal være ateist, hvis man skal se filmen? Noget siger mig, at mennesker, hvor dette er tilfældet, må være ufatteligt ensporede og endimensionelle, hvis de ikke kan tåle at se sit verdensbillede blive vendt på hovedet i et par timer. Til info kan jeg sige, at jeg er kristen og nyder kvalitets sci-fi, uanset hvilken verdensanskuelse der promoveres.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: