Sony Pictures har lanceret en række karakterplakater til den guddommelige action-thriller “Legion”, hvori Paul Bettany, Dennis Quaid, Tyrese Gibson, Charles S. Dutton og Kate Walsh medvirker. Plakaterne kan ses i galleriet her.

Da filmens trailer kom online i august, skabte det heftig diskussion i Filmz’ forum – både om selve filmen og om mere religiøse temaer. ”Glæder mig som en lille hund!” og ”Paul Bettany ser ud til at sparke røv i den film” var nogle af kommentarerne.

Derfor vil det nok komme som en skuffelse for nogle, at selvom filmen står til at få dansk premiere 19. maj, fortæller Sony Pictures til Filmz, at denne dato er midlertidig, og at “Legion” muligvis ikke vil få biografpremiere herhjemme.

Filmen skildrer, hvad der sker, da Gud mister sin tro på menneskene og sender sine legioner af engle af sted for at udslette alle på Jorden.

Menneskehedens eneste håb hviler i en lille broget gruppe, der med en helt særlig nyfødt har forskanset sig ved et spisested ude i ørkenen, og som får hjælp af ærkeenglen Michael (Bettany), der har en forkærlighed for automatvåben.

Se traileren til “Legion”.



Vis kommentarer (27)
Gravatar

#11 KayOzz 14 år siden

#10
Ligesom der er sket så mange gange med andre religiøse film, så kan jeg sagtens forudse at der visse steder i verden kan gå hen og blive lidt dramatisk.. Javist er det science fiction, men derfor er der stadig mange fanatikere der ikke ser for let på, at Gud direkte er med på at skulle udslette hele menneskeheden.
Gravatar

#12 wimmie 14 år siden

Jeg tror sagtens at denne slags film og i det hele taget film med religiøse elmementer der enten har fantasy, sci-fi eller humor, kan støde nogle kristne... Især i "bibelbæltet" i USA ;)

Min veninde er "ret kristen" men synes f.eks. at Dogma er fed. Det handler jo bare om hvem man er, for nogle er da virkelig ensporede...
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#13 filmz-Bruce 14 år siden

#10 Jeg ser nu sjældent den store dramatik forbundet med udgivelser af den slags film i den vestlige verden, hvor kristendommen er dominerende, blot mere kritik, som da Vatikanet kritiserede Da Vinci eller Engle og Dæmoner. Men det er jo ikke dramatik, blot brug af elementær ytringsfrihed, i form af kritik. Dramatisk er det derimod, når der bliver lavet love, som forbyder at portrættere religion på visse måder, enten af frygt for repressalier eller for at hævde, at religion skal have særstatus og samfundets fornuftige love ikke skal gælde her. Dette er bl.a. sket i Irland. Og dramatisk var det i 70'erne da Life of Brian blev forbudt i fire byer i England og Norge. Men jeg ser ikke noget tegn på, at man skulle være i færd med at censurere en film som denne. Den ser da komplet tand- og harmløs ud, nøjagtig som Constantine.

Så jeg ser det ikke som noget problem, at folk stødes på deres religion, ved films indhold, ligesom jeg ikke ser det som noget problem, at ikke troende stødes på samme måde, at indhold som går imod deres livsanskuelse.

Om man så kritiserer film pga. kvalitet eller uoverensstemmelse med eget livssyn, det er så op til den enkelte selv.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#14 Kram 14 år siden

Kedelige og tandløse plakater, kunne man sagtens have gjort bedre.
...
If winning isn't everything, why do they keep score?
Gravatar

#15 Monkeyking 14 år siden

LOL #8 Ja de øre sidder jo helt skævt og er tydeligvis Pastet på...

Vatikanet nøjedes altså ikke med at kritisere Da Vinci Mysteriet... de opfordrede til Boycot og svinede enda andre kristne til i samme ombæring:

"grunden til romanens store succes er de mange "kulturelt fattige kristne", der ikke har formået at "genkende og afvise antikristen propaganda, når de møder den" i romanen."

P.S. er din Signature ikke en anelse blasfemisk? :-P
"You don't need to put your P in a V right now." "No, I need to B my L on someone's T's."
Gravatar

#16 filmz-Bruce 14 år siden

#15 Jeg ser stadig ikke noget dramatisk i at kritisere, ej heller opfordre til boycot. Første er en menneskeret og boycot er en legitim handelssaktion, brugt af alle lande, inklusive FN. At man er uenige med dem i grundlaget for deres boycot og kritik, er en anden sag. Men det er jo dagligdag. Uenighed med andre mennesker og man kan ikke forvente alle skal synes det samme.

At agere indenfor samfundets love og reguleringer er ikke dramatisk. At ændre lovene derimod, så menneskets rettigheder kompromitteres, DET er dramatisk.

P.S. er din Signature ikke en anelse blasfemisk? :-P

Jeg er stor Obama fan, men han er desværre ikke fejlfri, hvilket hans underskrivning af en egyptisk resolution for et par uger siden, med al tydelighed viste. Det er måske gået over hovedet på de fleste, men mere af den slags og jeg ville ønske McCain havde vundet.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#17 filmz-ab 14 år siden

Enig med Bruce. Det er sku da fedt, når en film går imod ens egen verdensanskuelse, og få dig til at tænke lidt anederledes, om det så bare er for en kort stund.

Selvfølgelig skal denne her film nok vække uro i visse kredse. Fanatisme længe leve.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#18 KayOzz 14 år siden

Jeg mindes endda at Vatikanet ville have Ron Howards filmatisering af Da Vinci mysteriet stoppet.. l
Gravatar

#19 Ericmase 14 år siden

Det her er en film jeg kan finde på at se. #3 Jeg kommer gerne hvis bioerne ikke viser den herhjemme. ;)
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#20 Monkeyking 14 år siden

#16 Der er intet dramatisk i at kritisere, men der er da en stor forskel på om man kritisere noget eller opfordre alle katolikker verden over til at boycotte en film som man kalder antikristen propaganda. Om der så er noget forkert i at gøre det kan så diskuteres.

Kritik er en menneskeret og er godt... det kan bruges til noget... man kan som den kritiserede tage det til sig og vælge om man vil handle ud fra det eller ej...

Om folk vælger at se den eller ej er deres eget valg, men at en trosretning boycotter den er da dramatisk. Det lukker for alt dialog da den "ene" side i diskussionen ikke aner hvad det drejer sig om andet en hvad deres "religiøse ledere" har sagt. Det er lidt som om de i Vatikanet ikke tror at deres "følgere" kan tænke selv og afgøre hvad der er rigtigt og forkert.

Jeg mener stadig at Boycot ER dramatisk når det drejer sig om en FILM (det er jo næsten en form for Censur)... men ikke når det drejer sig om et andet land der f.eks ikke overholder menneskerettigheder.
"You don't need to put your P in a V right now." "No, I need to B my L on someone's T's."

Skriv ny kommentar: