Selvom Charlie Sheens figur Charlie Harper fra den amerikanske sitcom “Two and a Half Men” blev skrevet ud af serien sidste år, vender figuren nu tilbage for en kort bemærkning – dog ikke i form af Charlie Sheen, men i form af Kathy Bates. Forvirret?

Se også: 27,7 millioner så Charlie Sheens afløser i “Two and a Half Men”.

Den noget specielle casting skyldes, at Bates skal spille Charlie Harpers spøgelse i et afsnit af serien i næste måned. Spøgelset opsøger Jon Cryers figur, Alan, på hospitalet, da Alan bliver indlagt med et mindre hjerteanfald. Afsnittet vil kunne ses på amerikansk tv 30. april.

“Two and a Half Men” klarer sig fortsat godt efter Sheens exit. Serien, der nu er i sin 9. sæson, tiltrækker næsten 14 mio. seere hver uge.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 norupZ 11 år siden

Jeg vil da ærligt indrømme, at jeg har ikke fulgt med i serien i lang tid.. Jeg stoppede fordi den var ved at blive for ensformig og jeg synes ikke Jake var så sjov som teenager. Men jeg vil da sige, at de klip jeg har set med Ashton Kutcher ser gaske fornuftigt sjove ud og måske er det den fornyelse som serien trængte til efter min mening.

Skriv ny kommentar: