Han har fået lidt af en genfødsel med sin rolle som John Wick. Nu overvejer Keanu Reeves nok en genfødsel, hvis ellers Lana Wachowski og Lilly Wachowski også er klar på mere “The Matrix”.

Se også: Anmeldelsen af “John Wick: Chapter 2″

En involvering af instruktør-søskendeparret er nemlig en klar betingelse for Keanu Reeves, hvis han skulle overtales til endnu en tur som den udvalgte, Neo:

”The Wachowskis skulle være involveret. De skulle skrive den og instruere den. Og så må vi se, hvad historien er, men ja, jeg ved det ikke, det ville være underligt, men hvorfor ikke?” siger Keanu Reeves til Yahoo! Movies.

The Wachowskis har ikke oplevet den store instruktør-succes siden “The Matrix”-trilogien, så måske er “The Matrix 4” ikke helt usandsynligt.

I første omgang må du nøjes med John Wick, der kan opleves i “Chapter 2” i biograferne netop nu.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Malik 4 år siden

The Wachowskis har ikke oplevet den store instruktør-succes siden "The Matrix"-trilogien, så måske er "The Matrix 4" ikke helt usandsynligt skrev:


Havde de ikke en nogenlunde ok succes med Cloud Atlas?
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#1 Økonomisk blev den et flop, og anmelderne var heller ikke oppe at ringe over den.
Gravatar

#3 danish99 4 år siden

Ej stop nu
King
Gravatar

#4 KEiZ 4 år siden

syntes egentligt cloud atlas var OK, det var matrix 2+3 der ikke var gode....... så en 4 nej tak
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#5 Silver666 4 år siden

Jeg slukkede for Cloud Atlas efter ca 30 min.
Matrix filmene var gode men lad den ligge som en Trilogy den havde en fin afslutning.
Gravatar

#6 BlackJesus 4 år siden

Jeg tror aldrig søskende parret vil lave en 4'er, pga slutningen i 3'eren.

I min optik ville det ødelægge 2-3, hvis der kommer en 4, pga. slutningen af trilogien.

Cloud Atlas er faktisk en god film. Den er kompliceret og skal ses flere gange for at forstå de mange forskellige historier i filmen.

Men den er ikke nogen mainstream/blockbuster film.

Som i andre siger er det kun Matrix og til dels Cloud Atlas, der er noget ved af de film de har instrueret. Så har de skrevet mauskriptet til V for vendetta, som jeg ser det er en af de aller e bedste film overhovedet.

Jupiter Ascending, der havde et kæmpe potentiale, ødelagde de.

Gravatar

#7 kblood 4 år siden

Hvis de skulle lave en Matrix 4, så skulle det ikke være en fortsættelse vil jeg mene... og hele den måde de 3 Matrix film er sat sammen på giver ikke rigtigt nogen mulighed for at give noget mere historie om NEO.

For ja, at lave en 4 hvor han så alligevel ikke døde... ville virke noget underligt. På den anden side... så er det jo en Jesus historie, så han kunne jo "komme tilbage efter 3 dage". Den del vil jeg så mene allerede blev brugt da han gik i koma. Meh.

Jeg må desværre sige at jeg heller ikke ville være vildt begejstret over en 4. Det skulle i hvert fald nok helst være uden NEO før at det ville fungere og det kræver jo lidt at de havde en historie, en idé at arbejde ud fra.

Skriv ny kommentar: