Instruktøren bag Marvels biografaktuelle actioneventyr “Thor”, Kenneth Branagh, er endnu ikke sikker på, hvorvidt han vil vende tilbage for at instruere “Thor 2”.

Se også: Filmz TV: EKSKLUSIVT “Thor”-interview med Chris Hemsworth og co.

Branagh blev i et interview spurgt ud omkring “Thor 2”, hvorefter hans svar var, han ikke engang vidste, at en efterfølger blev overvejet, og at Marvel ikke havde kontaktet ham omkring det.

En smule tid senere blev Branagh så spurgt igen. På dette tidspunkt havde Marvel informeret ham omkring planerne for “Thor 2”, men instruktøren er stadig ikke sikker på, hvorvidt han vender tilbage for at instruere 2’eren – som han desuden ikke er overbevist om bliver til noget, før filmen har fået det officielle grønne lys.

“Thor” havde premiere i danske biografer i går.

Læs Filmz’ biograf-anmeldelse af “Thor”.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Coffey Mug 11 år siden

Jeg troede instruktører tog sådan en opgave som Thor fordi der er en chance for at det vil udvikle sig til en trilogi.
Gravatar

#2 MMB 11 år siden

Coffey Mug (1) skrev:
Jeg troede instruktører tog sådan en opgave som Thor fordi der er en chance for at det vil give en masse penge ned i lommen.


FYP
Gravatar

#3 MOVIE1000 11 år siden

#1 Han tog jobbet fordi han vil prøve noget nyt og udfordrende
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#4 Coffey Mug 11 år siden

#1 - Ja det siger han jo, men jeg er sikker på han er klar over hvilken retningen superheltefilm har taget inden for det sidste årti og at han virker overrasket over at der skulle komme en efterfølger slår mig som en smule underligt, Ken B er jo ikke dum :)
Gravatar

#5 Chrisenry 11 år siden

Så vidt jeg kan forstå påtog Kenneth Branagh sig blandt andet rollen som instruktør på Thor, fordi han var/er glad for tegneserie oplægget. Det er vi jo trods alt et par nørder hist og her der er:)

Jeg synes i øvrigt filmen var ganske udemærket. Tom Hiddlestons Loke var fabelagtig. Jeg ser sørme gerne en to'er fra Branaghs hånd.
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."

Skriv ny kommentar: