Han spillede Daredevil i Netflix-serien, og han kan meget vel komme til at gøre det igen. Charlie Cox er manden bag masken, hvis og når karakteren vender tilbage til MCU, bekræfter Kevin Feige.

“Daredevil” hyldes af mange fans (undertegnede inkluderet) som det bedste Marvel-show på Netflix. Mange af os har længtes efter at se ‘Manden uden frygt’ igen i den mere officielle Disney-del af MCU, og nu ser det endelig ud til at lade sig gøre.

Marvel-boss Kevin Feige har i et nyt interview med CinemaBlend kommenteret på Cox’ fremtid som den blinde superhelt fra Hell’s Kitchen.

“Hvis man skulle se Daredevil i kommende ting, ville Charlie Cox, ja, være skuespilleren bag Daredevil. Hvor vi ser det, hvordan vi ser det, og hvornår vi ser det, får vi at se.”

Selvom MCU-chefen ikke direkte bekræfter Daredevils fremtidige medvirken i MCU, er der altså masser af håb forude. “Hvor”, “hvordan” og især “hvornår” indikerer i den grad, at der er planer med karakteren — måske endda allerede i “Spider-Man: No Way Home”, som rygtet siger, at karakteren er med i.

Læs også: “Miles Morales er tilbage! Første trailer til ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)’ udforsker multiverset”

Ydermere er vi allerede sandsynligvis blevet teaset en anden “Daredevil”-karakter i den seneste episode af Disney+-serien “Hawkeye”, så forhåbentlig betyder det også, at vi inden længe genintroduceres til Matthew Murdock og andre helte fra Netflix-serierne.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: