Neo kan i den grad stadig huske sin kung-fu — og meget mere til — i den nye actionfyldte trailer til Warner Bros.’ kommende “The Matrix Resurrections”.

Inden længe dykker vi tilbage ned i Wachowski-søstrenes “Matrix”-univers og følger Neo (Keanu Reeves), Trinity (Carrie-Anne Moss) og en opdateret version af Morpheus (Yahya Abdul-Mateen II) i endnu et eksistentielt actioneventyr.

Neo er endnu engang tilbage i The Matrix og lever et liv uvidende om, at det er skabt af en masse et- og nul-tal. Inden længe får han dog igen det blå-røde valg om at vende tilbage til den virkelige verden. Denne gang står han dog over for kræfter, der er endnu stærkere, end han nogensinde har oplevet før, hvilket — når man kigger på traileren — blot lover endnu mere hæsblæsende action fra den ikoniske franchise.

Læs også: “‘The Matrix resurrections’-karakterplakater giver nyt blik på nye karakterer og originale actionhelte”

Traileren giver os også et bedre blik på “Mindhunter”-skuespilleren Jonathan Groff, der tilsyneladende spiller en agent — muligvis en ny udgave af Agent Smith. Derudover får vi også et bedre blik på både “Iron Fist”-stjernen Jessica Henwick som den nye karakter, Bugs, og ikke mindst en uigenkendelig og arret Jada Pinkett Smith tilbage i rollen som Niobe.

Lana Wachowski er alene om at instruere “Resurrections” og har skrevet den i samarbejde med Aleksandar Hemon og David Mitchell.

“The Matrix Resurrections” ruller hen over de danske biografskærme den 22. december.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 GoyleFromTheFitnessClub 2 år siden

Oh yeah
We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold

Skriv ny kommentar: