Han står bag idéen om Marvel Cinematic Universe. Kevin Feige har produceret hits som “Iron Man”, “The Avengers” og “Captain America: Civil War”. Alligevel er han ikke i tvivl: “Black Panther” er den bedste film i hele MCU.

Se også: Marvel-chef om stort budget: “Black Panther” er vigtig af politiske årsager

Anmelderne samlet hos Rotten Tomatoes har da også rangeret “Black Panther” som den bedste superheltefilm nogensinde sammen med Pixars “De utrolige” – og publikums-evalueringen hos Cinemascore giver den topkarakteren A+.

Den modtagelse overrasker på ingen måde Marvel-chefen Kevin Feige, der delte den opfattelse første gang, han så Ryan Cooglers første MCU-film:

”Filmen sluttede, og jeg kiggede over på Ryan og sagde: ‘Det er den bedste film, vi nogensinde har lavet’,” siger Feige om sin første reaktion på “Black Panther” til ABC News.

“Black Panther” har da også åbnet i USA som bedste solofilm fra Marvel Studios nogensinde kun overgået af “The Avengers”.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Det er sådan lidt mærkeligt med MCU-film, i hvert fald for mig. Mange gang kommer jeg ud af biografen meget positiv, men mange gange falder min vurdering af filmene efter få dage. Det skete også her,. Lige da jeg havde set den var den på 8.5-9.0/10, og nu er det nok nærmere 7-7.5/10. Er dog enig i at Black Panter har en af de bedste skurke i MCU (der skal dog heller ikke ret meget til), og det er endnu et bevis på at man både kan have gode karakterer på heltenes og skurkenes side, så hvor svært kan det være at gøre i alle film man udgiver?!?
Gravatar

#2 The_Corrector 1 år siden

Filmen er rigtig flot lavet, og den har skam også en god historie. Men at kalde den for den bedste film i Marvel Cinematic Universe, det bliver den simpelthen aldrig.

Jeg er meget tilbøjelig til at sige, at anmeldernes mening er politisk. De er bange for at være politiske ukorrekte, fordi det er en sort film, og derfor roser de den til skyerne. Misforstå mig ikke. Black Panther er en fantastisk film, og jeg glæder mig til at se den igen og igen.

Men den bedste film i Marvel Cinematic Universe, NEJ den titel har Thor Ragnarok, efter min personlig mening forsat.

Jeg beklager når jeg siger det her. Men de fine anmeldelser er ligesom med Wonder Women.
Den blev rost til skyerne, første kvindelige superhelt, men i sidste ende er filmen enlig kun lidt bedre end alt det andet lort DC har smidt af sted. Black Panther roses kun til skyerne fordi næsten hele castet er sort.

Nej jeg er ikke racist, og nej jeg har INTET i mod filmen, elskede den.
Det jeg har noget i mod, er at man roser en film til skyerne, for at være politisk korrekt!

Havde Black Panther officielt været hvid, og havde 99.9% af castet været hvide, ja så havde filmen nok ikke fået de samme fine anmeldelser.

5/6 stjerner herfra.

Skriv ny kommentar: