Thor blev gjort tyk og ynkelig i “Avengers: Endgame” – nu forklarer Marvel-chefen baggrunden for Bro Thor.

Han har altid været kendt som den trænede og selvhøjtidelige Marvel-helt. Det blev ændret med “Avengers: Endgame”, hvor Russo-brødrene introducerede karakteren Bro Thor.

Her var der tale om en ødelagt udgave af Thor, der var traumatiseret oven på begivenhederne i “Infinity War”.

Ved et event i weekenden for Marvel-fans fik MCU-chef Kevin Feige et spørgsmål om, hvorfor man ændrede Thor til Bro Thor i “Avengers: Endgame”?

”Hemsworth er en fremragende skuespiller, og vi ville give ham mulighed for at fremvise en anden side af Thor. Vi ødelagde Mjölnir, klippede hans hår og flåede hans kappe af i ‘Ragnarok’; det her var bare endnu et skridt i at ændre ham som karakter,” svarer Kevin Feige.

Marvel har frigivet et Bro Thor-fraklip fra “Endgame” – se det her.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 larzr 4 måneder siden

Det er selvfølgelig smag og behag, men synes godt nok den nye udgave af Thor hurtigt blev en ret plat del af filmen. Næsten lige så plat som den nye Hulk.
Gravatar

#2 Warbeard 4 måneder siden

En kæmpe bommert fra Marvels side - ja, det var sjovt i ca 1 minut, men at skide på alle dem der holder af karakteren hele filmen igennem var knapt så sjovt.
Gravatar

#3 spedisci 4 måneder siden

De forklarer vel ikke helt præcis hvorfor man gjorde det, i en plotsammenhæng. Deres eneste grund er, at de vil vise flere sider af Hemsworth's skuespil? Næppe. Er det for at han bedre vil passe ind i et nyt GotG - hold? Eller fordi Infinity War-Thor kunne nakke Thanos alene, selvom han havde alle Infinity Stones? Det kunne man da godt lige be- eller afkræfte.

Skriv ny kommentar: