I december kunne vi på Filmz rapportere, at Kevin Smiths “Red State” ville få premiere på Sundance Film Festival, hvor Smith planlagde at sætte filmen på auktion til interesserede distributører.

Auktionen, som nu er afholdt, blev dog ganske kort, idet Smith ved auktionens start med det samme selv bød 20 dollars – hvorefter auktionslederen råbte ”solgt!”. De øvrige interesserede købere skulle efter sigende være blevet noget lange i ansigterne…

Se også: Kevin Smith boykotter pressen til sin nye film.

Smith forklarede efterfølgende, at det nu var hans plan at udgive “Red State” selv og tage den på turné rundt om i landet. Turnéen vil slutte til oktober, hvorefter filmen vil få begrænset biografpremiere.

Instruktøren gentog desuden, at hans næste film, “Hit Somebody”, bliver hans sidste film, og at han herefter vil fokusere på at producere og distribuere andres projekter.

Det kan i øvrigt tilføjes, at reaktionerne på “Red State” efter premieren på Sundance Film Festival har været noget lunkne.

Se også: Teaser-trailer til Kevin Smiths thriller “Red State”.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Ericmase 12 år siden

Wut?
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#12 Nagash 12 år siden

Riqon (8) skrev:
Now that's mature ... ;)

Hvorfor er det umodent at kalde ham fed? Er han måske ikke det? Han er jo ikke bare lidt overvægtig eller buttet. Han ER fed. Og så meget at kaptajnen ombord på flyet mente at det var til fare for sikkerheden. Så er den vel ikke længere..
Så er det da også virkelig umodent af ham, at stille sig op og tude over det bagefter.
Gravatar

#13 Kruse 12 år siden

#12: Du har tydeligvis ikke læst andet end den først nyhed om episoden, da kaptajnen på intet tidspunkt så Kevin Smith, og at det ikke var hans afgørelse at smide Kevin Smith af. Og Kevin Smith fulgte skam alle sikkerhedsreglementer og kom med et andet fly få timer efter uden problemer(Med et andet flyselskab).
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

Skriv ny kommentar: