Fra at være en anmelder-darling med indie-hits som “Clerks” og “Chasing Amy” har Kevin Smith i de seneste år haft et noget mere anstrengt forhold til filmkritikere – ikke mindst som følge af den negative modtagelse af hans seneste film “Zack and Miri Make a Porno” og især “Cop Out”.

Se også: Kevin Smith forsvarer “Cop Out” mod dårlige anmeldelser.

Smith har derfor besluttet, at hans næste film, “Red State”, ikke skal vises for anmelderne før premieren. Men det stopper ikke der – Smith skriver på sin blog, at han heller ikke har i sinde at give et eneste interview til pressen i forbindelse med filmen.

I stedet vil instruktøren lave et presse-kit med mundtligt og skriftligt materiale, som verdenspressen kan få lov til at benytte sig af.

Se også: Kevin Smith: Jeg er færdig som instruktør.

Om Smiths seneste stunt er tåbeligt eller genialt skal være usagt, men det vil sandsynligvis ikke blive nemmere at sælge filmen til en distributør, når Smith nægter at promovere den.

“Red State” vil få premiere på Sundance Film Festival i næste måned, hvor Smith har planlagt, at interesserede distributører – ligesom på et hestemarked – skal byde på filmen offentligt med et publikum. Desuden vil Smith ikke udsende en fuld trailer til filmen.

Se også: Teaser-trailer til Kevin Smiths thriller “Red State”.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 bjarke 13 år siden

... tjo, filmen har jo allerede selv sørget for en del god omtale - så lidt af vejen kommer den nu nok, også uden at Smith stiller op i egen person. Uanset hvad, er jeg virkelig spændt på filmen. Bl.a. fordi den ser så radikal anderledes ud i forhold til hvad han tidligere har lavet. Well, og så selvfølgelig den positive buzz ...
Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk
Gravatar

#2 Stilund 13 år siden

Syntes mere der har være snakken om ham end der har været om filmen. Så har intet forhold til filmen, foruden må han da tage en kritik, hvis folk ikke kan lide hans film er det vel et hint til at han laver et eller andet forkert.
Gravatar

#3 Riqon 13 år siden

Jeg må indrømme, at jeg ikke var fristet til at se hverken "Cop Out" eller "Zack and Miri ...", men efter at have set teaseren til denne, synes jeg, den ser ganske interessant ud. Anmeldelserne skal jo nok komme alligevel, så dem vil jeg lige vente på.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 misuma 13 år siden

I sidste ende tror jeg han vinder mere end han taber ved skabe lidt bølger i vandet.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#5 Silver666 13 år siden

fuck han er barnlig
medierne burde boykotte ham og sige du kan putte din press kit op hvor solen ikke skinner
Gravatar

#6 filmz-loke76 13 år siden

Synes Smith er blevet lidt en tudefrans de seneste år. Kan ikke tåle (berettiget) kritik af sine film. Tuder når han skal betale for 2 sæder fordi han er mega fed.. Tag dog lidt ansvar for dig selv menneske.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#7 Bates 13 år siden

Smodcast network marketing???
Gravatar

#8 Kiksmann 13 år siden

Var der ikke noget med han ville stoppe med at lave film??
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#9 filmz-Sichlau 13 år siden

... kuk-kuk
Gravatar

#10 Jach 13 år siden

Jeg synes nu det her stunt er en form for promovering, i har jo lavet en artikel om det og i er sikkert ikke den eneste, og jeg synes også der skal lukkes af for pressen for hvisse film så der ikke bliver afsløret for meget af en film.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS

Skriv ny kommentar: