Kampen om Eternia er langt fra færdig.

“Masters of the Universe: Revelation” får nemlig en opfølgerserie, der endnu engang har Kevin Smith tilkoblet som executive producer. Nyheden kommer i forbindelse med Netflix’ Geeked Week.

Den nye serie har fået titlen “Masters of the Universe: Revolution” og vil fortsætte hvor den første serie slap. Her skal vi ifølge Tiffany Smith, der lagde stemme til Andra i “Revelation”, og som fik æren af at præsentere den nye serie, forvente at “se mere He-Man og mere Skeletor i en konflikt, som vi aldrig har set det før.”

“Revelation”, der udkom på Netflix sidste sommer, fungerede som en fortsættelse på den originale 80’er-serie “He-Man and the Masters of the Universe”, og “Revolution” vil altså fortsætte fortællingen.

Den kommende serie er ikke den eneste “Masters of the Universe”-produktion undervejs hos Netflix. En live-actionfilm, der har tilbragt evigheder i produktionshelvede, er nemlig på vej på streamingtjenesten, og “West Side Story” (2021)-skuespiller Kyle Allen har her rollen som He-Man.

Læs også: “Live action ‘Masters of the Universe’ har castet ny He-Man og er officielt en Netflix-film”

Sammen med nyheden om den kommende serie, har vi fået dens første plakat. Den kan du se herunder.

Masters of the Universe: Revolution's first poster. Image Credit: Netflix.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: