I stedet for den annoncerede ishockeyfilm “Hit Somebody”, der nu står til at blive lavet som tv-serie, ser det ud til, at en tredje “Clerks”-film bliver Kevin Smiths sidste projekt som instruktør.

Se også: Kevin Smith: Jeg er færdig som instruktør.

“Clerks III” var ellers planlagt som et teaterstykke, men bliver i stedet en film, og Smith siger selv via Twitter: ”YES, sir. Jeg slutter, som jeg startede: Uden talent OG uden farve!”

Smith har indtil videre et 70-siders udkast klar, som efter Smiths eget udsagn nemt og hurtigt bør kunne omdannes til et færdigt manuskript. Det største problem, når det kommer til “Clerks III”, bliver at få en af nøgleelementerne involveret – Jeff Anderson, der endnu ikke har sagt ja til at medvirke som Randall.

Hvis alt går godt, vil “Clerks III” ramme biograferne i løbet af 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Lehrmann 11 år siden

Clerks ll var faktisk ganske underholdende (med nogle spot on ordsalver om Star Wars vs. Ringenes Herre) selvom den dog ikke ramte den særlige 90'er-feeling, som den første "døgner"-film havde.

Men en Clerks lll NO tiene puto sentido!
Gravatar

#2 MOVIE1000 11 år siden

Lehrmann (1) skrev:
Clerks ll var faktisk ganske underholdende (med nogle spot on ordsalver om Star Wars vs. Ringenes Herre) selvom den dog ikke ramte den særlige 90'er-feeling, som den første "døgner"-film havde.

Men en Clerks lll NO tiene puto sentido!


Hehe ja det var en fed diskution :D

Elskede også Buffalo Bill dansen.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 Slettet Bruger [2128560878] 11 år siden

Jeg kan anbefale, at man lytter til det seneste afsnit af Hollywood Babble-On: http://smodcast.com/episodes/giant-sized-annual-1-...

Her snakker Smith, Scott Mosier og Ralph Garman om filmen og hvad der står i vejen, før den kan blive lavet. Både Jeff Anderson og Scott Mosier har nogle forbehold i forhold til at lave filmen og man får en grundig forklaring på disse.
Gravatar

#4 Snaden 11 år siden

..and thank god for that. Clerks var den eneste som var meh (ville give den 6/10). Resten er godt nok noget forfærdelig skrammel. Men hans podcast er ganske underholdende.

Edit: Jeg har ikke set Red State, så det kan jo sagtens være at han overrasker positivt, men jeg tror det næppe.
Gravatar

#5 Batsy 11 år siden

Han er da lidt af en løgner er han ikke? den kære Smith. Sagde han ikke han var færdig, med instruktør branchen? eller noget i den dur
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#6 sandark 11 år siden

#5
han har hele tiden sagt at han ville lave Hit somebody og det ville være hans sidste film men siden det nu bliver en TV serie kan han vel lave en anden film i stedet for ... jeg ville ikke kalde det for en løgn men jeg er måske biased :)
Gravatar

#7 Slettet Bruger [2128560878] 11 år siden

#5 -

Præcis som #6 skriver - planen var at lave "Hit Somebody", men som han fortæller i den podcast, jeg har linket til, viste den sig at blive alt for stor til en enkelt film og bliver i stedet til en tv-serie. Det var planen at opsætte "Clerks" som teaterstykke, men det viste sig at blive alt for dyrt og 2014 er 20 års jubilæum for den første "Clerks" og "Hit Somebody" bliver til en tv-serie, vil han afslutte sin karriere i filmbranchen med det han startede med.
Gravatar

#8 DarkLight 11 år siden

Snakker han om hvad han så vil lave?
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#9 Slettet Bruger [2128560878] 11 år siden

Ikke specifikt, men han har jo gang i en del som fx. liveshows med sine podcasts, han er involveret i "Comic Book Men" og showet "Spoilers" på Hulu, så han har vist nok at se til.
Gravatar

#10 Sp00k 11 år siden

Noooo!
Kevin Smith laver nok de film med bedst dialog nogensinde,
Det er et plus i min bog!

Intellektuel og dum på en gang,
Hans film har altså bare underholdning værdi pga af dette.

Græder mig i søvn i aften..:'(

Skriv ny kommentar: