Kevin Smith, som har fået en del på puklen for sine seneste film, fortæller nu, at han snart planlægger at lægge karrieren som filminstruktør på hylden.

”‘Red State’ er færdig. Derefter kommer hockeyfilmen, ‘Hit Somebody’. Og så er jeg færdig,” udtaler Smith.

Se også: Kevin Smith forsvarer “Cop Out” mod dårlige anmeldelser.

Instruktøren tilføjer dog, at han muligvis vil runde af med “Clerks 3” engang i fremtiden.

”Hvis jeg har noget, jeg gerne vil ud med, når jeg er sidst i 40’erne [Smith er i dag 40 år], om at være i 40’erne, vil jeg tænke på Dante og Randal [fra ‘Clerks’]. Udover det har jeg ikke andre film, jeg vil lave.”

Mht. netop “Red State” ser det dog ud til, at den muligvis kan blive et vendepunkt. Instruktøren af “Donnie Darko”, Richard Kelly, har set filmen og har udtalt, at han aldrig før har set en instruktør genfinde sig selv på den måde.

Se også: Se også: Kevin Smith vs. filmanmeldere – Del 2.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 Nukleon 13 år siden

Og hva' skulle årsagen være? Kronisk ondt I røven?
Gravatar

#2 wimmie 13 år siden

Come on Smith...stop nu med at whine; vi er faktisk nogle der stadig kan lide dine film (minus Cop Out) og tror på at du kan lave flere gode film :)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#3 loki 13 år siden

Nu har Richard Kelly jo sikkert set filmen eftersom han siger som han gør, men alligevel undre det mig, at filmen står som "Post-production" med en opdatering fra 26 oktober 2010. Kan heller ikke finde nogen trailer, men måske det bare mig der er blind.

Edit: Jeg mener, såfremt at en kommentar som denne er korrekt:

"Kevin Smith said today that filming starts tomorrow. He was on the Opie and Anthony show." Posted Monday Sep 20 2010

...så har de skudt filmen på ca. 2 måneder. Det lyder forholdsvist hurtigt, men jeg aner dog ikke hvor hurtigt sådan noget går.
www.peakoil.dk
Gravatar

#4 Thopman 13 år siden

lige nu har Kevin Smith 4-5 podcast kørende om ugen (optaget i hans eget podcast-teater) + det løse. 2 af udsendelserne ligger henholdsvis som nr. 1 og 2 som de mest downloadede i verden.
Når man tænker på alt det han har kørende, mens han samtidig er konstant skæv og temmelig overvægtig, kan jeg godt forstå hvis han vælger at lægge instruktør-jobbet på hylden.
Gravatar

#5 Kruse 13 år siden

#3: Filmen har været filmet ret hurtigt, og endnu hurtigere klippet sammen. Kevin Smith har undervejs mens de filmede været igang med at klippe og redigere filmen, hvilket gjorde at de faktisk havde en færdigklippet film få dage efter at de var færdige med at filme.

Til nyheden: Så tror jeg også bare at Kevin Smith stadig er lidt tøsefornærmet efter de dårlige anmeldelser af Cop Out. Mon ikke at han (forhåbenligt) ændrer mening senere hen.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#6 mook 13 år siden

Der er ikke hold i den vinklen af nyheden, hvis man spørger manden selv, så jeg synes I skal have den ændret:

http://www.denofgeek.com/movies/687311/kevin_smith...
That kid - is back - ON THE ESCALATOR AGAIN!!
Gravatar

#7 The Insider 13 år siden

Jeg ved ikke lige, om Richard Kelly er det mest troværdige vidne... I den grad en instruktør, som også trænger til at genfinde sig selv.
War. War never changes.
Gravatar

#8 Stilund 13 år siden

Er det bare mig eller tuder han lidt??
Gravatar

#9 Lawman. 13 år siden

#7 du har så meget ret, Kelly har kun lavet én god film, og siden da har det været rent lort!
Gravatar

#10 mook 13 år siden

#7 Det er nu Smith selv som udtaler det, så jo, det er troværdigt nok. Og selvom han tuder, er det sigende at kun ét nyhedsmedie har tjekket op på nyheden hos Smith selv.

"But THIS “retirement” crap? Not news so much as another sad example of how fucking lazy movie pr ess has become: they cannibalize stories by other writers just to have something to post on their own blogs. Yours was the only website that bothered to go DIRECTLY to the source, Peter – other cats ran articles without even tossing a Tweet my way to check veracity. And I answer Tweets like I answer the dinner bell: often & much. While sweating. And already eating something else."

Direkte kilde:
http://www.slashfilm.com/exclusive-kevin-smith-rev...
That kid - is back - ON THE ESCALATOR AGAIN!!

Skriv ny kommentar: