På News Askew kan man nu læse at Kevin Smith har planlagt at lave to film i år, og endnu en til næste år.

Den første er “Clerks 2”. Smith siger at filmen sandsynligvis vil være filmet i løbet af fire uger.

Næste projekt er “Fletch Won”, om den siger han: ”Planen lyder til oktober. Det er bare lige at få Miramax, eller hvad end Harvey og Bobs [Weinstein] nye selskab kommer til at hedde, til at gå med på planen. Jeg mener, to film på under et år for mindre end tyve millioner? Det er et røverkøb – især når begge har publikum klar. Begge film vil let kunne indhente [budgettet], hvis ikke tjene et overskud i biograferne, med video-udgivelser som ekstra gevinst. Som man kan forestille sig, er Disney/Miramax situationen ret frustrerende, da vores udgifter er steget på grund af ventetiden. Vi får forhåbentlig vores penge i denne uge.”

Derefter siger Smith: ”‘Ranger Danger’ bliver i ’06. Det bliver den vi laver efter ‘Fletch Won’.”Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 filmz-Bruce 19 år siden

Sørgeligt at en efterfølger til Fletch åbenbart skal sælges som en discount hyldevare. Og hvad er Fletch uden Chase? Clouseau uden...nå nej...glem det!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#2 dyg 19 år siden

Sørgeligt? Jeg synes det er fedt, at et geni som Kevin får lov at lave den. Og han har jo før vist, at han kan meget med få midler. Jeg glæder mig usandsynligt meget. Ja, det er surt at Chevy ikke er med, men hvis Jason Lee får rollen, så er jeg sikker på, at vi får en rigtig lækker film at se.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#3 Confused101 19 år siden

Personligt tror jeg ikke meget på Fletch filmen...jeg sætter for meget lighedstegn mellem C.Chase og Fletch, til jeg den vil kunne falde i min smag. Men Smith kan jo overraske.
Gravatar

#4 nostromo 19 år siden

You know, I simply do NOT understand all the hype around Kevin Smith. He really is nothing special. So he makes low budget youth films, I don't see him as a genius. Not even by a long shot.

I loved Jay and Silent Bob strikes back, and even Dogma was ok. But the rest is really nothing special. Chasing Amy was the worst movie I had seen in a long time. I mean come on! A guy falls in love with a Lesbo? Oh yeah it is Ben Affleck so who can blame him. And then to make matters worse, he wants to be gay just so he can understand his girlfriend who is a dyke better. Uh yeah... Right...

This whole thing about Fletch... Give it up... And Star Wars? I know Star Wars went down the drain the past few years, but damn it, do we have to rape it too?

Kevin Smith is the most overrated person in Hollywood right now...

Girl: It said my cookies aren't turned on? What am I supposed to do, pour some milk on myself and show them my tits?
Gravatar

#5 DarkLight 19 år siden

#4, I think YOU are overrated.

P.S and your mom smells!


:)
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#6 dyg 19 år siden

#4 - Efter min mening er Jay & Silent Bob Strikes Back hans svageste film* i Askewniverset.

Clerks står, for mig, som en af 90'ernes bedste film. Smith formår at få filmen til at leve, ved hjælp af det han er superb til: Dialog. Historien er skæv og sjov, men uden den fede dialog ville filmen aldrig have virket.

*Svageste film = ikke svag, men den mindst gode af hans film, selvom den stadigvæk er god.


Men smag og behag.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#7 filmz-Kadann 19 år siden

#6 -

Dialogen i Clerks er også helt fantastisk.. Smith er glimrende til at fange de der totalt mærkelige samtaler man kan have med sine venner omkring hat & briller, f.eks. deres samtale omkring Star Wars. Og har man på et eller andet tidspunkt arbejdet i butik, kan man helt sikkert forholde sig til deres bitre holdning til kunder.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#8 filmz-rupert giles 19 år siden

Jeg mener nu også at mange er lidt for begejstrede for Kevin Smith. Misforstå mig ikke, jeg kan godt lide alle hans film (selvom Mallrats ind imellem var lettere skidt), men der ER altså ikke tale om andet end gode komedier fyldt med pruttehumor. Han har aldrig skrevet dyb dialog, meningsfulde scener eller noget som helst andet med et budskab. Og det er sådan set også fint nok! For manden er sjov! Men så skal man altså heller ikke gøre ham bedre, end han er. Hans dialog er sjov, men kan han også skrive dialog med dybde i? Det finder vi måske ud af en dag.

Smith laver underholdende film, men jeg ville ikke kalde ham et geni. Men mindre kan vel for hulen også gøre det..???
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo
Gravatar

#9 chandler75 19 år siden

Jeg ved ikke om han er et geni men han er i hvert fald et stort talent. Hvis man har set hans live-show ved man at han kan snakke fanden alle fem ører af, og det kommer også til udtryk i hans film, der jo primært føres frem af utrolig velskrevet dialog.

"Mallrats" og "Jersey Girl" falder lidt ved siden af, men jeg tror at han vender stærkt tilbage med "Clerks 2".
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert

Skriv ny kommentar: