Modsat sin filmfigur Silent Bob har Kevin Smith aldrig været bleg for at tale fanden et øre af, og nu hvor han angiveligt har droppet filmkarrieren, får han måske mulighed for at gøre det på fuld tid.

Smith er ifølge Vulture således i gang med forberedelserne til et nyt talk-show med sig selv i værtsrollen. Showet vil primært henvende sig til Smith-fans i alderen 12-34.

Se også: Kevin Smith boykotter pressen til sin nye film.

Planen er, at Smith og en endnu ukendt med-vært vil sludre om dagens emner, hvorefter Smith vil interviewe en kendt person. Der vil også være et komedie-segment, som foregår uden for studiet, i stil med The Daily Show.

Smith arbejder pt. også på et andet tv-projekt – et reality-show, der vil omhandle hans tegneserieforretning Jay and Silent Bob’s Secret Stash i New Jersey.

Næste år får Smiths hockey-komedie “Hit Somebody” – hans efter eget udsagn sidste film – premiere.

Se også: Kevin Smith køber sin egen film – for 20 dollars.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Riqon 12 år siden

"Showet vil primært henvende sig til Smith-fans i alderen 12-34." Overraskende at et talk-show med Kevin Smith primært vil henvende sig til Smith-fans. :P
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#2 Slettet Bruger [2280197387] 12 år siden

Ah, ikke tosset.

Hollywood Babble-On er ret morsomt, hvis de får lov til at lave noget lignende, bare på tv, bliver det helt sikkert underholdende, dog primært hvis Smith får en fornuftig medvært.
Gravatar

#3 Frederik 12 år siden

Jeg bryder mig ikke særlig meget om hans film, man han er en fandens underholdende historiefortæller. De klassiske er hans møde med Prince og sammenstødet med Tim Burton.
Gravatar

#4 HelmerJ 12 år siden

Smith-fans i alderen 12-34 <---WTF. Men bliver sikkert et ganske underholdende program.
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#5 chandler75 12 år siden

Jeg plejede at være stor fan af hans film, men må indrømme, at jo ældre jeg bliver, jo mindre synes jeg om dem (med undtagelse af de bedste af dem - "Clerks" og "Chasing Amy") - men "An Evening with..." er næsten altid god underholdning.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#6 Lethal Injection 12 år siden

Har aldrig rigtig brudt mig om hans film, (Clerks 1+2 og Mallrats er ok) men hans podcast med Scott Mosier er klasse underholdning! Håber han er den "ukendte medvært" :D
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#7 Slettet Bruger [2280197387] 12 år siden

Jeg har det lidt som #5, Mallrats, Dogma og Jay and Silent Bob Strike Back siger mig ikke så meget længere, til gengæld synes jeg at Jersey Girl er en fin, lille film, mens Cop Out er noget skrækkeligt bras.

Resten af hans film underholder mig stadig godt. :)
Gravatar

#8 moulder666 12 år siden

chandler75 (5) skrev:
Jeg plejede at være stor fan af hans film, men må indrømme, at jo ældre jeg bliver, jo mindre synes jeg om dem (med undtagelse af de bedste af dem - "Clerks" og "Chasing Amy") - men "An Evening with..." er næsten altid god underholdning.


Jeg har det lige omvendt, mærkeligt nok. Jo ældre jeg bliver, jo bedre har jeg det i selskab med "gamle kendinge" som Mall Rats og Jay and Silent bob Strike Back mens Chasing Amy og Clerks virkelig ikke kan fange mig længere!

Muligvis bliver jeg bare mere umoden med alderen - who knows? :D

Tiden er dog løbet fra Dogma i mine øjne...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#9 bnm 12 år siden

Jeg kan ikke fordrage ham som privat person, da jeg synes han er selvfed, hånlig, indbildsk og arrogant at høre på, så et talkshow hvor han ikke spiller en anden karakter vil jeg styre uden om.
Gravatar

#10 Lord Beef Jerky 12 år siden

Jeg synes mægtig godt om de fleste af hans film. Selvom jeg også finder ham en anelse for meget som (offentlig) privatperson, vil jeg da lige give det en chance... umiddelbart synes jeg dog ikke det lyder specielt interessant.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: