På AICN kan man nu læse et par kommentarer fra Kevin Smith omkring Richard Kellys “Southland Tales” og hans egen “Passion of the Clerks”. Kommentarerne faldt ved en spørgerunde på Connecticut Universitet hvor Smith mødte sine fans.

Han snakker ikke direkte om indholdet i “Southland Tales”, men fortæller at han blev overvældet af manuskriptet, da Kelly sendte det til ham. Smith siger at filmen er en slags kombination af elementer fra “Pulp Fiction”, “The Player” og “Magnolia”, men at det stadig er et unikt Richard Kelly manuskript. Han beskriver det som en storfilm, som han ikke kan vente med at folk får at se. Kevin Smith medvirker selv i filmen, og fortæller at Kelly ville have Kevins udseende helt lavet om til filmen. Han skulle for det første tabe 50 pund, barbere hovedet og skægget. Men Smith afviser at der nogensinde var håb for at tabe 50 pund, og med hans vigende hårgrænse, havde han egentlig ikke lyst til at fremskynde den proces.

Han blev af en anden fan adspurgt om “The Passion of the Clerks”, og fortalte at den vil blive en kombination af sort/hvid og farver. Han fortalte yderligere at det er det mest beskidte manuskript han nogensinde har skrevet, da han føler at han bliver nødt til at svine lidt igen efter den nedvandede “Jersey Girl”. Smith tilføjer yderligere at Dante og Randal er mere onde i sulet over verden i denne film, fordi der er gået 10 år, og de stadig arbejder i Quick Stop døgneren.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Confused101 19 år siden

På sin vis synes jeg det er lidt tyndt at han vender tilbage til View-Askew...han lovede jo J&S Strikes back var den sidste, og blev lavet for at sige farvel med maner, siden fans havde efterlyst den længe. Når det er sagt glæder jeg mig SÅ meget til Clerks 2, at det næsten ikke kan beskrives. View-Askew universet er befolket med så interessante karakterer, jeg bare ikke kan få nok.
Gravatar

#2 Herrguth 19 år siden

Jeg glæder mig rigtig meget til Southland Tales. Lyder som en rigtig fed film...
Gravatar

#3 akerman 19 år siden

Mange tak for denne nyhed... Southland Tales er nok den film jeg har glædet mig mest til nogensinde.

Bare prøv at lege lidt rundt på hjemmesiden, jeg får helt gåsehud af stemningen - det bliver så godt:

www.southlandtales.com

er dog ikke glad for castet, men kelly kan jo hive mirakler frem, det så vi i Donnie Darko.

edit (fra siden):
Hey folks, Harry here with this report from one of those Kevin Smith Q&A thingees. I'm sworn to secrecy currently about SOUTHLAND TALES - but as soon as my script source gives me the winkydink, I'll let you know tantalizing bits about that work of Richard Kelly genius. The film will alter your perception of everything.

- hvem er ham harry, og har han også læst scriptet eller hvordan? Hvis der kommer "flere bits of information" så husk endelig at lave en nyhed om det også...!
Gravatar

#4 DarkLight 19 år siden

Jeg er rigtig glad for at se Smith tilbage. Synes også det har været noget tid siden vi har set nyheder fra den del af verden. Til forskel for #1, spiller jeg ikke på begge heste, og vil bare sige at jeg ser utroligt meget frem til 'Passion.....'. Jeg er lige inde i stemingen i øjeblikket, da jeg er ved at arbejde mig igennem alle hans film med ekstramateriale. Indtil videre har det været begge 'Jersey Girl' commentary og begge 'Clerks' commentary. Det bliver ikke bedre!
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#5 filmz-nifelheim 19 år siden

enig i #1 & #4... vi elsker den "beskidte" humor og dejlige kritik af alt i vores hverdag...
You have nothing to contribute to this, so stay the fuck out! - Kevin Spacey
Gravatar

#6 dolphinfriendly 19 år siden

Af manden der lavede "Donnie Darko" kan man kun forvente noget ekstraordinært i "Southland Tales"...abt f*cking time der kommer mere fra ham!

Gravatar

#7 akerman 19 år siden

#6

Husk også Domino (2005) der er skrevet af ham, men instrueret af Tony Scott (True Romance bl.a., superfed film). Venter jeg mig også meget af ^^

Skriv ny kommentar: