Efter at have spillet superskurken Lex Luthor i Bryan Singers genoplivning af Superman-franchisen i form af “Superman Returns” fra 2006 har skuespilleren Kevin Spacey nu fået blod på tanden og så gerne sig selv påtage flere skurkeroller.

Højest på listen har Spacey sat at spille en skurk i den kommende efterfølger til sidste års hit “Quantum of Solace”, der for anden gang havde Daniel Craig i den ikoniske rolle som agent 007.

Spacey udtaler, at tilbuddet desværre ikke er kommet endnu og opfordrer samtidig bosserne hos MGM til at kontakte ham omkring en rolle som Bonds nemesis.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 MOVIE1000 15 år siden

tror at det vil være perfekt har ikke rigtig set så mange Kevin Spacey film kan ihvertfald huske 21 og der spillede han en rigtig god rolle
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#12 d0rk 15 år siden

Synes dælme ikke han var en særlig god Lex Luthor, så kunne heller ikke rigtigt forestille mig ham i Bond...
Gravatar

#13 Taxwars 15 år siden

#3
Han har nu rigeligt på sin tallerken, mellem at drive Old Vic og ander film tilbud (følg ham på twitter!) - men han er ret genial så han kunne sagtens spille skurk. Det er bare trist bond filmene ikke er james bond mere, men bare noget lamt psyko cgi volds porno.
Layoutet vælter og er ulæseligt - skal det det?
Gravatar

#14 Wholsie 14 år siden

Spacey ville da være den fedeste Bond skurk ever.!
Jeg ville intet have noget i mod hvis han var skurken i den næste James Bond film..
Gravatar

#15 jeppe1991 14 år siden

Kevin Spacey er genial skurk (;

Skriv ny kommentar: