I forbindelse med lanceringen af et nyt tegneseriemagasin, hvor man bl.a. vil kunne få det første kig på tegneseriefortsættelsen til “Kick-Ass”, er det blevet afsløret, at fortsættelsen til filmen af samme navn efter planen vil starte optagelser til næste år og være klar i biograferne i 2012. Titlen bliver “Kick-Ass 2: Balls to the Wall”.

Det er endnu ikke blevet bekræftet, om instruktøren Matthew Vaughn vil vende tilbage. Vaughn har i den nærmeste fremtid et par andre projekter i støbeskeen, deriblandt “X-Men: First Class”.

Ifølge “Kick-Ass”-stjernerne Aaron Johnson og Christopher Mintz-Plasse vil den kommende toer blive mere dyster end den første film, hvilket traditionelt er tilfældet med superheltefilmatiseringer.

Se også: Filmz TV – uge 15: “Kick-Ass”.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 MJP 12 år siden

Hvis de kan nå samme højder som etteren, så er jeg i den grad med på vognen!
Reggie: Jack, tell me a story...
Jack: Fuck you!
Reggie: Oh, that's one of my favorites
Gravatar

#2 hurin 12 år siden

Jeg ser den ikke, hvis det bare er de to tegneserie nørder, der skal slås med hinanden.

No Hi-Girl = No hit.
Zardoz has spoken
Gravatar

#3 NP 12 år siden

Christopher Mintz-Plasse har allerede i går dementeret rygterne om, at Kick-Ass 2 skulle være på vej. Det er bare Mark Millar, der render rundt og fortæller løgne igen.

Kick-Ass er en fin og underholdende film, men dens appel er næppe bred nok til at retfærdiggøre en fortsættelse. Også selvom den ville kunne produceres billigt, lader økonomien ikke til at være der.

Jeg ville langt hellere se Millars Superman: Red Son lavet som film.
Gravatar

#4 De4_Kia 12 år siden

Kick-Ass er en utrolig god film, langt bedre end jeg havde forventet. Desværre er den en publikum fiasko. Ved premieren her hvor jeg bor, var der kun 10 inde og se filmen, og da jeg så den, var vi kun 6 personer. Hvilket er utroligt surt, da filmen efter min mening faktisk fortjener at værre en succes. På den anden side så synes jeg faktisk også at det gjorte film oplevelsen endnu federe, at vi ikke var flere der så den.

Filmen ligger op til en forsættelse ja, men personligt tror jeg ikke på at en forsættelse vil holde i biograferne. Tror ikke 1eren får nok succes til, at man vil ofre penge på en forsættelse til biograferne, og tror hellere ikke den kan leve op til 1eren.

Vil rigtig gerne se en forsættelse, men skal den blive en succes derfor 1eren fejler, så skal den for det første have en lige så god historie, og man skal ændre retning når det kommer til reklame.

Ellers ser vi nok Kick-Ass 2 udkomme direkte på DVD og Blu-Ray
Gravatar

#5 Dragon_Claw 12 år siden

Ifølge "Kick-Ass"-stjernerne Aaron Johnson og Christopher Mintz-Plasse vil den kommende toer blive mere dyster end den første film

HA!
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#6 Jack--- 12 år siden

Som titlen til den nye 2'er nævner, Balls to the Wall, så håber jeg Accept - Balls to the Wall bliver soundtrack til den! kunne være mega fedt, go' heavy metal i alle film, ja tak!

Skriv ny kommentar: